Certificeringer & Partnerskaber

Vores konsulenter er certificerede i de produkter, vi anvender i vores løsninger. Gennem certificering og uddannelse sikrer vi, at vores konsulenter har de spidskompetencer, de skal bruge i opbygningen af professionelle løsninger.


Microsoft Certified Partner


Som Microsoft Certified Partner har vi adgang til Microsofts supportsystem og adgang til Microsofts metoder for, hvordan de enkelte programmer opsættes og anvendes korrekt. Partnerprogrammet kræver, at vores konsulenter er certificerede i Microsofts programmer.

Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Competency


Silver Datacenter Competency er en kompetence indenfor Microsofts Certificeringsprogram. Denne kompetence opnås på baggrund af vores specialviden og certificering i forbindelse med design og implementering af løsninger baseret på Microsoft Office365, Microsoft AZURE mv.
 
 

Silver Midmarket Solution Provider Competency


Silver Midmarket Solution Provider Competency er en kompetence indenfor Microsofts Certificeringsprogram. Denne kompetence opnås på baggrund af vores specialviden og certificering i forbindelse med design og implementering af løsninger baseret på Microsoft Windows Server, Microsoft Hyper-V, Microsoft Exchange og Microsoft SQL Server, Microsoft Office365, Microsoft AZURE mv.
 
 
 
 

Silver Datacenter Competency


Silver Datacenter Competency er en kompetence indenfor Microsofts Certificeringsprogram. Denne kompetence opnås på baggrund af vores specialviden og certificering i forbindelse med design og implementering af løsninger baseret på Microsoft Windows Server, Microsoft Hyper-V, Microsoft Exchange og Microsoft SQL Server mv.
 
 
 
 

Silver Hosting Competency


Silver Hosting Competency er en kompetence indenfor Microsofts Certificeringsprogram. Denne kompetence opnås på baggrund af vores specialviden og certificering i forbindelse med design og implementering af løsninger baseret på Microsoft Windows Server, Microsoft Hyper-V, Microsoft Exchange og Microsoft SQL Server mv.
 
 
 
 

VmWare Solution Partner - Enterprise


VmWare partner programmet er en forudsætning for salg og leverance af VMWares virtuelle løsninger og produkter. Som partner har vi adgang til WMVares support og mulighed for sparring i forbindelse med design og opbygning af løsninger.

Citrix Silver Solution Advisor


Citrix Advisor giver direkte adgang til ressourcer hos Citrix.
Programmet indeholder tilgang til speciel support og mulighed for teknisk
sparring, når store løsninger skal designes

VEEAM Silver Pro Partner


VEEAM partner programmet er en forudsætning for salg og leverance af VEEAMs backupprodukter. Certificeringen kræver certificerede konsulenter. Som partner har vi adgang til WEEAMs support og mulighed for sparring i forbindelse med design og opbygning af løsninger.
 

HP Business Partner


Partnerprogrammet giver adgang til HP’s partnersupport og derved sikres det, at vore konsulenter besidder den kompetence, der skal til for at opbygge korrekte løsninger baseret på HP’s infrastrukturkomponenter.
 

IBM


IBM's partnerprogram giver adgang til support hos IBM. Dette er bl.a. en fordel i forbindelse med opbygning, dimensionering og skalering af større serverløsninger.
 

SonicWALL Approved Partner


Som SonicWALL Approved Partner har vi direkte adgang til SonicWALLs supportsystem, så specielle ønsker og behov hurtigt og effektivt kan håndteres.
 

Citrix Certified Administrator


Citrix Certified Administrator er en certificering i design, opbygning og konfiguration af Citrix systemer. CCA uddannelsen hjælper konsulenten til at afkode kundens behov korrekt og omsætte dem til den rette IT/Citrix løsning.
 

Microsoft Certified System Engineer + Messaging


Microsoft Certified System Engineer + Messaging (også kendt som MCSE+M) er en af de højeste tekniske certificeringer en konsulent kan opnå hos Microsoft. Uddannelsen giver konsulenten den høje tekniske viden, der kræves for at omsætte kundens behov til funktionsdygtige IT-løsninger. Samtidig sikrer certificeringen at komponenter anvendes på den rette måde og i den korrekte sammensætning. Messaging specialet er en overbygning på den normale MCSE, der bl.a. specialuddanner konsulenten i Exchange server.
 

Microsoft Certified System Engineer


Microsoft Certified System Engineer - også kendt som MCSE - er en af de højeste tekniske certificeringer en konsulent kan opnå hos Microsoft. Uddannelsen sikrer, at kundens behov omsættes til funktionsdygtige IT-løsninger. Samtidig sikrer certificeringen at alle komponenter anvendes på den rette måde og i den korrekte sammensætning. Certificeringen kræver, at konsulenten gennemgår uddannelse og består flere tekniske tests.
 

Microsoft Certified Database Administrator


Microsoft Certified Database Administrator - også kendt som MCDBA - er en af de højeste tekniske certificeringer en konsulent kan opnå hos Microsoft. MCDBA certificeringen er målrettet databaseadministration på Microsoft SQL Server platformen. Uddannelsen sikrer, at databaseløsninger designes, optimeres og sikres korrekt.

Microsoft Certified System Administrator + Messaging


Microsoft Certified System Administrator + Messaging (også kendt som MCSA+M) er en ekspert i flere produkter. MCSA+M er en mindre certificering på vejen til at blive certificeret som MCSE+M. Uddannelsen og certificeringen sikrer, at konsulenten på korrekt vis kan udføre administration og konfiguration af IT-løsninger. Messaging specialet er en overbygning på den normale MCSA, der bl.a. specialuddanner konsulenten i Exchange server.

Microsoft Certified System Administrator


Microsoft Certified System Administrator - også kendt som MCSA - er en ekspert i flere produkter. MCSA er en mindre certificering på vejen til at blive certificeret som MCSE. Uddannelsen sikrer, at konsulenten på korrekt vis kan udføre administration og konfiguration af IT-løsninger.

Microsoft Certified Professional


Microsoft Certified Professional - også kendt som MCP - er en ekspert i et eller flere produkter. MCP er en mindre certificering på vejen til at blive certificeret som MCSE.

SonicWALL Certified Security Administrator


SonicWALL Certified Security Administrator er en certificering i opsætning og konfiguration af SonicWALLs produktserie.
 

Cisco Certified Network Associate


Ciscos certificering som CCNA kræver et udvidet kendskab til Netværk og specialiseret viden om udvikling af infrastrukturer baseret på Ciscos produkter.

Cisco CCNA Security


Cisco Certified Network Associate Security (CCNA Security) validerer den viden og de færdigheder, der kræves i forhold til de sikkerhedsmæssige aspekter, der vedrører netværk designet af Cisco.

Citrix Certified Associate – Networking


Konfiguration og optimering af netværk til app og stationære virtualiseringsløsninger.

Supermicro


Er en af de på verdensplan førende udbydere af end-to-end bæredygtige serverløsninger til eksempelvis HPC, Data Centre, Cloud løsninger, Enterprise IT samt Hadoop/Big Data og Embedded Systemer.Læs mere..

  Kontakt og find os

  Om os

  Firmainformation

  Samarbejdspartnere

  Referencer


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.