Udfordringer

Dette indebærer desværre en masse arbejde for bl.a. danske virksomheder, fordi selvom vi længe har haft en relativt streng persondatalovgivning i Danmark, så er der reelt intet af den gængse måde at behandle data på, der kan overføres direkte til bestemmelserne i EU-Persondataforordningen. Man er således ikke allerede ”halvvejs i mål” hvis man ikke er begyndt endnu. Man starter fra nul, og den 25. maj 2018 nærmer sig med hastige skridt.

Er du klar

Kort fortalt, er der flere muligheder for at blive klar til EU-persondata forordningen, men det er næsten med 100% sikkerhed ikke noget man kan klare uden hjælp, da juraen bag forordningen er tung, for den almindelige dansker.

Det er derfor en god ide at kontakte en advokat eller revisor for at høre hvad man bør gøre for at leve op til EU-persondataforordningen, således at man undgår bøder efter d. 25. maj, 2018. En advokat eller revisor kan hjælpe dig med at beskrive processerne, samt rådgive om hvilke tiltag der skal implementeres i Jeres IT miljø for at leve op til forordningen, men er ikke selv i stand til at implementere disse tiltag.

Kan vi hjælpe jer?

Der er derfor vores opfattelse, at sideløbende med at man får sine processer på plads og beskrevet, er det en god ide at sørge for at man har folk på plads til udføre selve implementeringen af de nødvendige tiltag, i tæt samarbejde med advokat eller revisor. Dermed sikres det at man har sin processer på plads og beskrevet, samtidig med at nødvendige tiltag implementeres i ens miljø, og dokumenteres.

EU-Persondataforordningen er vedtaget, den er implementeret, og EU virksomheder har kun til 25. maj 2018 til at leve op til den. Så hvis ikke man allerede er i gang, så er det nu man skal begynde og ikke i morgen.

Kontakt M Networks i dag, og hør mere om hvor du bør starte.


Nyhedsbrev


Support