WEBSHOP +45 7010 7005

Brug tid på dine kerneopgaver

 

EFFEKTIVT ARBEJDE MED OFFICE 365

Office 365 er en abonnementstjeneste, der giver dig adgang til alle de Office-programmer du er vant til og, andre produktivitetstjenester via internettet / skyen. Da Office 365 er skybaseret, har du adgang til dine applikationer og dokumenter overalt, når som helst og på alle platforme; PC, mobiltelefon, tablet, iPad, etc. Med Office 365 er du sikker på, at du altid har de nyeste funktioner i Word, Excel, Powerpoint og resten af ​​pakken, herunder også består af Microsoft Lync, Onedrive og SharePoint, Microsofts unikke kommunikationsplatform til din virksomhed.

Med Office 365 får du en præcis og forudsigelig pris, mulighed for fleksibilitet til at tilføje brugere og tjenester efter behov.

M Networks hjælper dig med at komme i gang med Office 365 og står klar med support og rådgivning for at sikre dig og dine medarbejdere en effektiv og problemfri arbejdsdag. Tal med en rådgiver og kom i gang allerede i dag.

En sky du kan stole på, og et antal brugere der beviser det.

SIKKERT ARBEJDE I SKY MED MICROSOFT AZURE

Skyen skaber unikke muligheder med fleksible, skalerbare og effektive it-systemer. Azure er Microsofts online-løsning, der består af en større samling af tjenester som opbevaring, beregninger, netværk og apps. Med Azure placeres servere og applikationer sikkert i skyen på Microsofts sikre datacentre.

Omkostningerne ved at bruge Azure er transparente og forudsigelige. Din brug af Azure er skalerbar, og du betaler kun for det faktiske forbrug på samme måde som strøm og mobil brug.

62 tilbud om overholdelse af lovgivningen – branchens største portefølje

90% af alle Fortune 500 virksomheder placerer deres forretning i Microsoft Cloud.

120.000 nye Azure kunder pr. måned.Azure er alt hvad du behøver i en løsning – fra teknisk
dokumentation til partnerressourcer. M Networks Service sikrer dig at du er oppe at køre, hurtigt og effektivt. Tal med en rådgiver og kom i gang i dag.

Bruger du og dine medarbejdere meget tid på transport til og fra møder? Og måske spilder du en hel dag på transport, hvor mødet kun varer i 1 time?

SPAR TID PÅ MØDEAKTIVITET MED SKYPE FOR BUSINESS

Skype for Business lader dig få møder og samtaler med op til 250 personer, selvom de ikke bruger Skype for Business. De behøver kun en telefon eller en internetforbindelse. Løsningen er tæt integreret med din Office 365-konto og lader dig nemt booke virtuelle møder, kommunikere med dine medarbejdere eller kunder gennem instant messaging og sikre, at din virksomhed sparer tid og arbejde mere effektivt.

Meddelelser, møder og skærmdeling i en og samme app!

Tal med en rådgiver og kom i gang i dag.

Vil du vide, hvordan cloudløsninger fungerer i Jeres virksomhed?