WEBSHOP +45 7010 7005

Hvorfor vælge M Networks ”Backup as a Service”?

M Networks A/S > Ikke kategoriseret > Hvorfor vælge M Networks ”Backup as a Service”?

Hvorfor vælge M Networks ”Backup as a Service”?

Vi tager ansvaret så du kan passe din forretning.

Backup-As-A-Service

M Networks leverer Backup as a Service til en bred vifte af kunder. Uanset hvor jeres nuværende backup eller data befinder sig i dag. Vi leverer BaaS til Jer der benytter On-Premise miljø, Hosted miljø, Housed miljø, Private Cloud og/eller Public Cloud. Backup-as-a-Service betyder at M Networks tager ansvaret og tilbyder software, hardware, overvågning og disaster recovery test for jer. Vi kan tilbyde en bred vifte af ydelser, alt efter hvad Jeres virksomhed/løsning kræver.

Backup-as-a-Service-Infrastructure

M Networks kan bistå Jer med rådgivning omkring hvilken backup software, der skal benyttes og hvor tit der skal tages backup. Vi stiller software og agent til rådighed, så I ikke skal tænke på kapacitetsudfordringer, opsætning af raid eller hardware vedligeholdelse.

• Backup software
• Opsætning og konfigurering
• Afregning efter forbrug

Backup-as-a-Service-Administration

Vores kompetente driftscenter overvåger, fejlfinder og vedligeholder daglige backup jobs. M Networks tester Jeres backup, så den altid kan rulles retur komplet. Vi kan supportere stort set alle typer af backups og vores mange års erfaring med drift og vedligeholdelse af backup, giver Jer en tryghed omkring Jeres backup. Vi kan supportere Jeres nuværende backupløsning, eller tilbyde jer BaaS-Infrastructure, hvor vi også tilbyder opsætning.

• Daglig kontrol af backup
• Drift og vedligeholdelse
• Support

Disaster Recovery-as-a-Service

M Networks tilbyder rådgivning til at få udarbejdet en disaster recovery plan for backup, samt vedligehold og test af denne.

Da udbredelsen af ransomware og malware er i konstant vækst, er det vigtigt at have en disaster recovery plan. Denne ydelse skræddersyes efter kundens behov og vi tester disaster recovery ved at genetablere seneste backup i separat miljø og validerer data og funktionalitet.

• Restore test
• Restore dokumentation

Så er det bare – hvor lang tid kan Jeres virksomhed tåle at være ”nede?”

Få sikker og overskuelig backup ved at samle alt på ét nemt abonnement.

Er din backup fremtidssikret