Skip to main content

M Networks indgår partnerskab med Bifrost Connect

Vi har glædet os meget til at dele denne nyhed med jer – nemlig, at vi har indgået et nyt og spændende samarbejde med virksomheden Bifrost Connect, som kan levere en helt ny og radikalt anderledes måde at levere fjernadgang på.

Den danske virksomhed, BifrostConnect, er på en vigtig mission – nemlig at skabe den bedste fjernadgangsløsning i verden. Resultatet er en mobil og batteridrevet enhed, der kan forbindes til det meste udstyr, og lader dig styre det via en browser uanset hvor du er. 

Her hos M Networks er vi meget begejstrede over opfindelsen og vi er derfor utroligt stolte over at have indgået samarbejde med BifrostConnect pr. 1. januar 2022. 

Men hvad betyder det egentlig for mig som kunde? Selvom der i forvejen er rigtig mange opgaver vi kan løse ved hjælp af fjernadgang eller uden at være på samme lokation, er der stadig situationer, hvor IT-supporteren har brug for at være fysisk tilstede. Men ved hjælp af BifrostConnect har vi ikke længere brug for fysisk adgang på samme vis som førhen. Særligt i kristiske situationer, er det en kæmpe fordel, at du ikke behøver vente på at din IT-partner har tid til at komme ud til dig fysisk. 

Vil du gerne blive klogere på BifrostConnect?

Så vil vi anbefale dig at se nedenstående film, hvor opfinder og stifter af virksomheden forklarer om enheden.

Har I brug for support?