Skip to main content

Nye licensvilkår hos Microsoft pr. 1. marts 2022

Nye licensvilkår, nye muligheder for dig som kunde. Læs mere om ændringerne her.

Microsoft går tilbage til årlige bindinger på deres CSP-licenser, hvor antallet af licenser kun kan ændres ved fornyelse af årsaftalen. For dig som kunde betyder det, at hvis du ønsker at bibeholde fleksibiliteten og have mulighed for at ændre antallet af licenser løbende, vil det koste en merpris.
Der er 3 valgmuligheder for dig som kunde:

  1. Ønske om at ændre licenser til årlig binding og årlig betaling = Prisbeskyttet i 12 måneder = ingen prisstigninger
  2. Ønske om at ændre licenser til årlig binding og månedlig betaling = Prisbeskyttet i 12 måneder = ingen prisstigninger
  3. Ønske om at fortsætte med månedlig binding og månedlig betaling = Prisstigning mellem ca. 9-18%

OBS. Det er muligt at blande ovenstående 3 bindingsmuligheder og betalingsmetoder helt ned på hvert enkelt type licens. Så hvis du er en virksomhed, som har nogle standardlicenser uden det store behov for ændringer på årsbasis, kan disse ændres til årlig binding og licenser til eksempelvis freelancere eller andre tillægsprodukter, kan sættes på den fleksible aftale med prisstigninger.

Såfremt at vi ikke hører fra dig inden den 28.02.2022, så vil jeres aftale fortsætte på eksisterende vilkår, med de prisstigninger der er varslet fra Microsoft. Hvis du derimod ønsker at ændre din aftale, så du slipper for prisstigninger, så kontakt os på info@mnetworks.dk eller på 70  10 70 05.  

Er du i tvivl om jeres nuværende licensaftale, har du som kunde selv mulighed for at se jeres nuværende licenser. Det gør I ved at kigge på den seneste faktura fra Microsoft eller ved at logge på: portal.office.com -> admin -> licenser. Vi hjælper selvfølgelig også gerne, hvis du er i tvivl om jeres licensaftale.

Har I brug for support?