Cisco

Få en servicepakke med de nyeste Cisco-ASA løsninger.
Cisco-ASA løsninger

Øget tryghed for medarbejderen

Udviklingen af trusselsbilledet har medført, at virksomheder i langt højere grad garderer sig mod udefrakommende webbaserede angreb . Derfor spiller beskyttelse af data en langt større rolle end for blot få år siden. I M Networks tager vi beskyttelse af virksomhedsdata meget seriøst og tilbyder kun de bedste løsninger på markedet.

Cisco opgradering betyder øget sikkerhed for virksomheder

Med introduktionen af Cisco-ASA 5500-X serien tilbydes virksomhederne nu en løsningsmodel, der tager hånd om de nye udfordringer i forhold til webbaserede angreb, og som varetager beskyttelse af kerneforretningen.

Vores konsulenter er certificerde i brugen af Cisco relaterede produkter og står altid klar til at besvare spørgsmål og udarbejde løsningsforslag til de virksomheder, som vi samarbejder med.

For nogle virksomheders vedkommende rejser spørgsmålet sig, om det overhovedet er nødvendigt med en opgradering af deres Cisco-ASA løsning. Til det spørgsmål er svaret ja, og nedenunder følger tre grunde til, at virksomheder bør overveje at få opdateret deres firewall med 5500-X:

  • 5500-X serien har indbygget applikationsgenkendelse. Dvs. det er muligt at genkende de webapplikationer, som anvendes af brugerne. Dermed har virksomhederne mulighed for at godkende eller forbyde applikationer såsom facebook, Dropbox, LinkedIn m.m. Endelig giver applikationsgenkendelsen mulighed for at lave rapportering over, hvordan internettet anvendes i de enkelte virksomheder.
  • 5500-X serien forøger firewall performance med mere end 30 %. VPN performance er op til 60 % bedre i forhold til ældre ASA modeller. For virksomhederne vil det betyde, at medarbejderne i det daglige vil opleve større sikkerhed, når de anvender internettet i arbejdsøjemed.