Cloud design - M Networks A/S
M Networks A/S • Lyngebækgårds Allé 12 • DK-2990 Nivå • +45 7010 7005

Cloud design

Design- og installationsfasen har afgørende betydning for opbygning af virksomhedens it-infrastruktur. Det er her, at fundamentet bliver lagt og danner grobund for udvikling af virksomhedens øvrige it-løsninger.
Vi driver løsninger på alle typer af platforme, så vi kender fordele og ulemper ved de forskellige cloud-løsninger. Derfor kan vi rådgive dig.

Cloud er ikke bare cloud

Cloud computing – ikke alt kan flyve frit i skyen

Vores konsulenter sikrer høj faglighed og viden fra mange og forskellige virksomheder, og leverer løsninger, der tager hensyn til netop din virksomhed.

I design- og installationsfasen spiller erfaring, faglighed og kendskab til forskellige virksomheders it-infrastruktur en afgørende rolle. M Networks’ konsulenter har mange års erfaring fra forskellige brancher. Det betyder, at vi kan tilbyde viden fra mange forskellige brancher, der gør det nemmere at sparre omkring løsningerne.

Det betyder også erfaring med, hvor meget arbejde, der kræves. Vi kan forudse tidsforbruget og dermed overholde deadlines i forbindelse med implementering af nye løsninger. En faktor, vi ved, der er vigtig for vores kunder.

Vælg dine cloud-løsninger med omhu

Det er ikke alle dine applikationer, der kan drage fordel af at blive placeret i en cloud. Og to clouds er ikke ens.
Public cloud-løsninger er særligt attraktive på grund af den nemme og effektive skalering af infrastrukturen. Men hvis dine applikationer ikke understøtter den skalering, eller du ikke behøver den, forsvinder gevinsten. Det kan endda udløse ekstraregninger, fordi en server i public cloud langt fra altid er billigere end en traditionel virtuel server. Særligt når du for eksempel regner den uundgåelige netværkstrafik og I/O med. Derfor skal du vælge dine cloud-løsninger med omhu, og det kan vi hjælpe dig med.


Nyhedsbrev


Support