Cloud ERP

Fleksibel og fuldt integreret
Sammensæt den løsning du har brug for!

ERP i skyen (SaaS)

ERP-systemer og integrationer

Det skal være naturligt at turde stille nye krav til sit ERP-system løbende og uden at man risikerer at det koster kassen og tager flere måneder. Høj stabilitet og automatisk validering af stamdata/ordredata er et must i moderne ERP-systemer. Gør din ERP-forhandler til din partner på forretnings udvikling og stil krav om at de løbende ”provokerer” dine processer, sætter sig ind i virksomhedens målsætninger/udfordringer og tager medansvar for at det lykkes.

M Networks cloud-løsninger leveres via en platform i skyen samt service, som giver drivkraft til de forretnings kritiske processer i virksomheder, der leverer komplekse projekter til kunderne hver eneste dag. Vi forstår, at projektlevering aldrig stopper – og det gør vores cloud-løsninger heller ikke.

Fra forretnings udvikling til projektfakturering, koncernøkonomi og Human Resources støtter vores løsninger vores kunder i at yde det bedste, når de skal levere deres projekter, mens vi tager os af alle detaljerne i at holde deres systemer sikre og sørge for, at de altid er til rådighed.