Cloud management - M Networks A/S
M Networks A/S • Lyngebækgårds Allé 12 • DK-2990 Nivå • +45 7010 7005

Cloud management

Cloud baserede løsninger spiller en vigtig rolle for mange virksomheder, da afhængighedsforholdet mellem hardware, operativsystemer og applikationer reduceres betydeligt. Men brugen af Cloud baserede værktøjer kræver, at de overvåges og administreres. M Networks er blandt Danmarks førende inden for Cloud Management og til daglig administrerer vi et bredt udsnit af Cloud Services for danske og internationale virksomheder.
Anyhow, anytime, anywhere

Programmer og data i skyen

Administration af cloud services kan være en særdeles tidskrævende opgave og indebærer bl.a. tilpasning og overvågning af webapplikationer, databaseapplikationer, terminal services samt diverse hosting pakkeløsninger.

M Networks er specialister, når det gælder overvågning af virksomhedernes cloud services.

Virksomheder behøver ikke længere bekymre sig om sikkerhedsopgraderinger, udvidelse af virtuelle servere og forlængelse af licensaftaler. Alt dette plus meget mere varetager M Networks for jer.

Vi tilpasser altid vores løsninger den enkelte kunde. Eksempelvis et rederi med hovedkontorer på tværs af kontinenter, hvis klienter har behov for at dele større mængder data med hinanden.

Her sørger vi for, at den enkelte medarbejder har mulighed for både at lagre data på en lokal server samtidig med, at data også lagres på en central hovedserver i skyen. Derved optimeres kommunikation medarbejderne imellem samtidig med, at data transporteres på en forsvarlig og risikofri måde.


Nyhedsbrev


Support