WEBSHOP +45 7010 7005
Mailscanning

FuseMail
Vejen til sikker e-mail kommunikation

Med en FuseMail løsning fra M Networks er din virksomhed bedre beskyttet mod udefrakommende trusler som virus og spam. Administration er minimal og kræver ikke inddragelse af den enkelte bruger i opsætningsfasen.

  • E-mail sendes via sikker og lukket tunnel (TLS-tunnel)
  • Sikrer at e-mails hverken kan læses, kopieres eller ændres
  • Giver sikker kommunikation til alle der benytter et SSL-certifikat
  • Kræver Comendo mailfiltrering

Vi udarbejder sikkerhedsanalyser til virksomheder

Hos M Networks proriterer vi sikkerhed højt hos de virksomheder, som vi indgår i et samarbejde med.

FuseMail – Mailscanning er blot et af de produkter, som vi inddrager i de sikkerhedsanalyser, som danske og internationale virksomheder får udarbejdet hos M Networks.

Mailscanning, der indgår som et eksternt element i M Networks sikkerhedsanalyse, er vigtig at tage i betragtning, når det gælder medarbejdernes daglige opgaver. Her vurderer den sikkerhedsansvarlige i virksomheden løbende, om der er behov for iværksættelse af nye tiltag.

I denne proces står vores konsulenter klar på sidelinien med rådgivning til virksomhederne. Med vores kendskab til sikkerhedsprocedurer hos advokatkontorer, bankvirksomheder, arkitektfirmaer, skoler og interesseorganisationer, har vi gennem årenes løb indsamlet en viden, som vi gør brug af, når vi ruster virksomheder til håndtering af sikkerhedsmæssige udfordringer.