WEBSHOP +45 7010 7005

Hardware

M Networks A/S > Hardware

Hardware

Computer hardware omfatter de fysiske dele af en computer. Derimod er software det sæt instruktioner, der kan gemmes og køres af hardware. Hardware kaldes således fordi den er “hård” eller stiv med hensyn til ændringer, hvorimod software er “blød”, fordi den er nem at ændre. Hardware er typisk instrueret af softwaren til at udføre enhver kommando eller instruktion. En kombination af hardware og software danner et brugbart computersystem, selvom andre systemer kun eksisterer med hardware.

M Networks har lang erfaring med både hardware og software og er altid klar til rådgive dig til den optimale løsning for netop din virksomhed.

BifrostConnect

BifrostConnect er en dansk tech start-up, der har udviklet en plug and play løsning som kan connecte alle former for devices. 

Cisco Meraki

Cisco Meraki forenkler den daglige håndtering af netværket ved at give administratoren intuitive og kraftfulde værktøjer i hånden, og giver overblik over brugerne og deres enheder og applikationer.

SuperMicro

En SuperMicro server kan sammensættes og tilpasses 100% efter virksomhedens behov. SuperMicro serveren leveres når der er behov for mere end en standard server.

Ubiquiti

Ubiquiti Networks er det trådløse netværk til den mindre virksomhed, der ønsker stabilt netværk, lave omkostninger og mulighed for at gøre brug af løsningen fra dag ét.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge?

Gratis og uforpligtende rådgivning

Vi rådgiver om indkøb af hardware, software og licenser. 

M Networks har i mange år ydet en kompetent rådgivning og effektiv support, uanset om det har drejet sig om virtualisering af servere, infrastruktur, backup eller valg af hardware/software, hvilket har hjulpet os til en yderst stabil drift. Jeg tøver derfor ikke med anbefale dem til andre.

 
Henrik HedegaardIT-ansvarlig
Martinus logo

Kompetent IT leverandør, Welltec A/S har ved flere lejligheder gjort brug af M Networks’ IT services, hvad enten det har været rådgivning, support eller projekter, og vi har hver gang oplevet en professionel tilgang til tingene. M Networks får derfor vores varmeste anbefalinger.

 
Allan SchmidtIT Operation Manager - Welltec A/S
Welltec logo