Skip to main content

Kapacitet og optimering

IT-infrastrukturen er fundamentet i jeres virksomhed og det er derfor essentielt, at den fungerer optimalt. Dette sikrer vi gennem kapacitetsovervågning, analyse, og opfølgning i en fastlagt rutine og proces.

Vi rapporterer løbene om jeres kapacitet og kommer med anbefalinger til optimeringer i jeres infrastruktur. Vi har mere end 20 års erfaring med implementering og optimering af IT-infrastruktur og kapacitet. Derfor ved vi hvordan vi stiller de rigtige spørgsmål, for hurtigt at kunne identificere muligheder for forbedringer eller optimering af din nuværende løsning.

Analyse af kapacitet og optimering

Når vi udfærdiger en analyse, har vi denne overordnede fremgangsmåde:

 1. Analyse af nuværende IT-setup og platform
 2. Rapport og indstilling
 3. Afhandle løsning om omkostninger
 4. Implementering
 5. Opfølgning
 6. Drift hos nuværende IT-partner eller hos os, det vælger du selv. Der er ingen regning før du har kørt drift hos os i 1 måned.

Kontakt os for en assessment af jeres IT-infrastruktur

Du er velkommen til at få en prøve på vores evner inden for IT-Operation og -infrastruktur. Vi udarbejder gerne en gratis assessment med anbefalinger til forbedringer af kvalitet og økonomi på din IT-platform. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt, eller på det tidspunkt du ønsker. Alternativt kan du også ringe på 7010 7005

  Kontakt os på:

  +45 7010 7005

  HENRIK HANSEN

  Business Unit Manager, Bogholderi
  Har I brug for support?