Konsulentydelser

Den teknologiske udvikling på IT-området har inden for de senere år været gennem en rivende udvikling. Det betyder, at danske virksomheder i endnu højere grad skal tænke effektivitet ind i de daglige arbejdsgange. Hos M Networks står vores konsulenter klar til at hjælpe jer med optimering af IT-infrastruktur. Til daglig rådgiver vi en bred vifte af danske og internationale virksomheder, herunder advokatkontorer, bankvirksomheder, tekstilvirksomheder og rederier.
Høj faglighed og differentieret kundegrundlag

Konsulenter med de rette kompetencer

Medarbejderne hos M Networks opdateres løbende i forhold til den aktuelle produktudvikling og gennemgår uddannelse, der er målrettet deres specifikke kompetenceområde. For virksomhederne har det den betydning, at de mødes af konsulenter, som både har stor praktisk erfaring, og som samtidig brænder for at udvikle deres faglige kompetencer.

Vi tager det fulde ansvar for IT drift og support i din virksomhed. Vi står for arbejdsstationer, servere, netværk, sikkerhed, overvågning, samt løbende rådgivning og sparring. I får et fast konsulent-team, der tager ansvar og følger op.


Support