WEBSHOP +45 7010 7005

Cloud assessment

For at kunne træffe den rette beslutning vedrørende Azure har vi et assessment koncept som afdækker alle de nødvendige informationer.

Alt for mange virksomheder outsourcer uden kritisk stillingtagen til de ulemper, der kan være forbundet med at lægge sin IT-infrastruktur op i skyen.

I M Networks har vi en pragmatisk tilgang til outsourcing, hvor vi tager højde for virksomhedens reelle behov.

ROAD MAP OVER PROCESSEN

Med baggrund i analysen vil vi udarbejde et overordnet beslutningsgrundlag for migrationen til Azure indeholdende tidsforløb, arbejdsdeling og økonomi.

ANALYSEN

Efter dataindsamlingen foretager vi den egentlige analyse, hvor formålet er at give et beslutningsgrundlag, som sikrer et både økonomisk attraktivt grundlag og samtidig underbygger virksomhedens visioner omkring fremtidig IT, teknologi og forretningsmodeller.

DATAINDSAMLINGEN

I denne fase vil vi indsamle al relevant information omkring infrastruktur, software-applikationer, driftsbelastninger, datasikkerhed mv. – dels gennem brug af automatiserede værktøjer og dels ved spørgeskema og interview af relevant personale.

Cloud computing – ikke alt kan flyve frit i skyen

Cloud er ikke bare cloud

Vores konsulenter sikrer høj faglighed og viden fra mange og forskellige virksomheder, og leverer løsninger, der tager hensyn til netop din virksomhed.

I design- og installationsfasen spiller erfaring, faglighed og kendskab til forskellige virksomheders it-infrastruktur en afgørende rolle. M Networks’ konsulenter har mange års erfaring fra forskellige brancher. Det betyder, at vi kan tilbyde viden fra mange forskellige brancher, der gør det nemmere at sparre omkring løsningerne.

Det betyder også erfaring med, hvor meget arbejde, der kræves. Vi kan forudse tidsforbruget og dermed overholde deadlines i forbindelse med implementering af nye løsninger. En faktor, vi ved, der er vigtig for vores kunder.

Vælg dine cloud-løsninger med omhu

Det er ikke alle dine applikationer, der kan drage fordel af at blive placeret i en cloud. Og to clouds er ikke ens.
Public cloud-løsninger er særligt attraktive på grund af den nemme og effektive skalering af infrastrukturen. Men hvis dine applikationer ikke understøtter den skalering, eller du ikke behøver den, forsvinder gevinsten. Det kan endda udløse ekstraregninger, fordi en server i public cloud langt fra altid er billigere end en traditionel virtuel server. Særligt når du for eksempel regner den uundgåelige netværkstrafik og I/O med. Derfor skal du vælge dine cloud-løsninger med omhu, og det kan vi hjælpe dig med.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

Brian Bøggild

Senior systemkonsulent
bb@mnetworks.dk

Allan Clausen

Senior systemkonsulent
ac@mnetworks.dk

Brian Oldenborg

Teamleder, Senior systemkonsulent
bo@mnetworks.dk