WEBSHOP +45 7010 7005

Microsoft 365

Få det fulde udbytte af dit Office 365

Kender du til alle de mange muligheder i dit Office 365? Det gør de færreste. Lad os vise dig vores bud på hvilke mindre kendte værktøjer, der kan styrke din forretning mest. 

 

Ved du at du har en hel række af muligheder i skrivebordskuffen, som du betaler for hver måned, men du ikke anede eksisterede. Faktisk er det virkeligheden for mange Office 365-brugere.  

Office 365 er en skybaseret abonnementtjeneste, der samler de bedste værktøjer til den moderne arbejdsplads. Med kombinationen af markedsførende apps som Excel og Outlook samt effektive skytjenester som OneDrive og Microsoft Teams gør Office 365 alle i stand til at skabe og dele ting – hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Office 365 er for mange virksomheder forbundet med økonomiske besparelser, mobil adgang til dokumenter og fleksibel administration. Hos M Networks rådgiver vi om implementering af Office 365, og hvordan danske og internationale virksomheder med de mange fordele får maksimalt udbytte af deres eksisterende IT-infrastruktur.

Fremtidens kontor
til den mobile medarbejder

Mange virksomheder stiller sig selv spørgsmålet, om det virkelig kan betale sig med migrering til Office 365? Ofte kan det for virksomheden være vanskeligt at vurdere de målbare fordele ved Office 365.

Her er det vigtigt, at virksomheden får kortlagt fremtidige udfordringer i forhold til udvikling af IT-infrastruktur, kunderelationer og leverandørprojekter.

M Networks rådgiver en bred vifte af virksomheder i ind- og udland, hvilket inkluderer advokatkontorer, bankvirksomheder, vvs-firmaer og interesseorganisationer. Vi er med fra start til slut og sørger for, at den enkelte medarbejder kommer godt i gang med Office 365.

Det er
altid opdateret

Med et Office 365 -abonnement, får du de nyeste Office-apps – både skrivebords- og online versioner – og opdateringer, når de kommer.

Det er på
alle dine enheder

På din stationære, på din tablet og på din mobiltelefon.* Office 365 + enheden + internettet = produktivitet, uanset hvor du er.

Office 365 desktopversion

Giver medarbejdere mulighed for både at arbejde online og offline.

Mobilitet

Er en af de væsentligste fordele ved Office 365. Uanset hvor medarbejderne befinder sig vil der være mulighed for at få adgang til dokumenter, mail, kalendere og kontakter. Derudover er Office 365 kompatibel med PC, tablet og telefon

Skype for business

Beskeder, møder og skærmdeling – alt sammen i en enkelt app, som fungerer sammen med Office.

Tilgængelighed

Er en integreret del af Office 365 med beskyttelse af mail og filer samt robust server-setup.

Oppetid på 99,9%

Er med til at gøre hverdagen nemmere for virksomheden, som slipper for vedligeholdelse af softwareapplikationer til Office 365.

Spørg os
om råd og vejledning

Følgende faktorer er vigtige at tage i betragtning, når virksomheden skal vurdere, om Office 365 skal indgå som en del af IT-infrastrukturen:

  • Antal brugere
  • Support-løsning
  • Økonomiske omkostninger forbundet med migrering til Office 365
  • Opgradering af eksisterende løsning
  • Udnyttelse af Office 365’s delprodukter, herunder Skype for Business, OneDrive m.m.
  • Backup-løsninger
  • Opbevaring
  • Mailløsning

Lad os tage en uforpligtende snak

Vil du høre mere om Azure? Få gode råd og svar på dine spørgsmål.

 

Brian Bøggild

Senior systemkonsulent
bb@mnetworks.dk

Allan Clausen

Senior systemkonsulent
ac@mnetworks.dk

Brian Oldenborg

Teamleder, Senior systemkonsulent
bo@mnetworks.dk