WEBSHOP +45 7010 7005

Microsoft Teams

Hvad er Microsoft Teams?

Du får her helt gratis en nem guide til Microsoft Teams – kom godt i gang!
Lær hvordan du opretter et Team, kanaler og en kort introduktion til brugen af Microsoft Planner i Teams.

Teams er en applikation i Office 365, som gør det muligt for dig at samarbejde på kryds og tværs af afdelinger i din virksomhed. Bliv mere produktiv, effektiv og styrk samarbejdet i virksomheden. Microsoft Teams har fokus på at øge produktiviteten på arbejdspladsen, således arbejdsgangene bliver kortere. Microsoft Teams giver mulighed for at have flere forskellige applikationer åben på samme tid, uden man skal skifte program!

Men hvordan skal du så organisere dine teams?

Vi har samlet et par gode råd til hvordan du nemmest kan organisere dine teams, samt en video guide i bunden på siden her, som lærer dig omkring Microsoft Teams – kom godt i gang!

Du behøver ikke på noget tidspunkt forlade Teams.

Ligeledes er platformen enkel og relativ intuitiv at forstå, så også brugere, der ikke er teknologi-indfødte, kan være med på platformen, men samtidig er der rig mulighed for at udvikle og udbygge platformen med et utal af ekstra funktioner.

Skal man have fuldt udbytte af Teams, kræver det, at virksomheden er gennemvædet med Microsoft-tjenester og ikke benytter alt for mange tjenester udefra, ligesom det kræves, at du er parat til at omfavne den nye kommunikationsform.

Kom igang med Microsoft Teams?

Teams er ligesom de mange andre gruppe-baserede chatplatforme et resultatet af en stigende tendens gruppeorientede opgaver i virksomhederne.

Teams fungerer som som udgangspunkt som en chat-platform, hvor du kan tilknytte og opdele ansatte i virksomheden i forskellige arbejdsgrupper.

HR-afdelingen har eksempelvis sin egen Team-gruppe, hvor de fælles samtaler ikke kan tilgås af andre i virksomheden, og hvor HR-afdelingen kan oprette undergrupper til specifikke emner eller projekter.

Hele virksomheden adgang til diverse “kanaler”, hvor fælles information kan deles frem og tilbage.

Hvis du kender til Slack-programmet, lyder det meget bekendt, men der ligger mere til Teams end som så.

Platformen tillader alle typer for kommunikation, hvad end det er tekst, tale eller video, samt fildeling foruden integration af næsten samtlige af Microsoft eksisterende tjenester såsom Office 356, Azure, Exchange, Skype for Business OneDrive, Sharepoint, Power Bi og så videre.

Når en gruppe oprettes med de udvalgte deltagere, oprettes der automatisk et sharepoint-punkt, en OneDrive-mappe og en OneNote-fil, som alle i gruppen har rettigheder til at tilgå. Her er efterfølgende ingen rettighedsbøvl, og når en person igen forlader gruppen, fjernes rettigheder til filerne automatisk.

Filer tilføjet til gruppens rum gemmes automatisk i den tilknyttede OneDrive-mappe.

Hvis du tidligere har prøvet at finde en fil i en glemt mail fra ugen forinden, lyder det her måske som en gave sendt fra himlen.

Ligeledes ligger Skype for Business, Office 365 og Sharepoint alle under platformen og byder ind med evner og funktione, der alle kan tilgås direkte fra Team-platformen uden at det er nødvendigt at rode i OneDrive-mapper eller åbne Word-dokumenter.

I praksis kan det siges, at Teams på sin vis erstatter Word, Excel, PowerPoint, chatdelen i Skype for Business, OneDrive og potentielt en lang række ikke-Microsoft-programmer ved at alle ovenstående programmer kan åbnes direkte i Teams.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

Vi er med hele vejen!

Office 365

Office 365 er en skybaseret abonnementtjeneste, der samler de bedste værktøjer til den moderne arbejdsplads.

Azure

Microsoft Azure giver dig adgang til cloud-services, hvor du kun betaler for det, du bruger.

Digital transformation

Digital transformation er mere end et buzzword og mere end blot digitalisering. Det handler kort sagt om at sætte kunden i centrum.

Cloud migrering

Administration af cloud services kan være en særdeles tidskrævende opgave og indebærer bl.a. tilpasning og overvågning af webapplikationer, databaseapplikationer, terminal services samt diverse hosting pakkeløsninger.

Robotautomatisering

Hos M Networks er vi specialister i at hjælpe (små og mellemstore) virksomheder med at automatisere administrative, operationelle og driftsmæssige opgaver ved brug af moderne teknologier og værktøjer.