WEBSHOP +45 7010 7005

Certificeringer & partnerskaber

Vi forpligter os til at levere den rigtige IT-løsning til hver enkelt kunde. Det indebærer bl.a., at vi konsekvent holder os opdaterede gennem uddannelse og certificeringer.

MICROSOFT CERTIFIED PARTNER
 

Som Microsoft Certified Partner har vi adgang til Microsofts supportsystem og adgang til Microsofts metoder for, hvordan de enkelte programmer opsættes og anvendes korrekt. Partnerprogrammet kræver, at vores konsulenter er certificerede i Microsofts programmer.

SILVER SMALL AND MIDMARKET CLOUD SOLUTIONS COMPETENCY

Silver Datacenter Competency er en kompetence indenfor Microsofts Certificeringsprogram. Denne kompetence opnås på baggrund af vores specialviden og certificering i forbindelse med design og implementering af løsninger baseret på Microsoft Office365, Microsoft AZURE mv.

SILVER MIDMARKET SOLUTION PROVIDER COMPETENCY

Silver Midmarket Solution Provider Competency er en kompetence indenfor Microsofts Certificeringsprogram. Denne kompetence opnås på baggrund af vores specialviden og certificering i forbindelse med design og implementering af løsninger baseret på Microsoft Windows Server, Microsoft Hyper-V, Microsoft Exchange og Microsoft SQL Server, Microsoft Office365, Microsoft AZURE mv.

VEEAM SILVER PRO PARTNER

VEEAM partner programmet er en forudsætning for salg og leverance af VEEAMs backupprodukter. Certificeringen kræver certificerede konsulenter. Som partner har vi adgang til WEEAMs support og mulighed for sparring i forbindelse med design og opbygning af løsninger.

HP BUSINESS PARTNER

Partnerprogrammet giver adgang til HP’s partnersupport og derved sikres det, at vore konsulenter besidder den kompetence, der skal til for at opbygge korrekte løsninger baseret på HP’s infrastrukturkomponenter.