WEBSHOP +45 7010 7005

Dokumenter/download

Dokumenter/download

Her har du mulighed for at downloade relevante dokumenter
Her har du mulighed for at downloade relevante dokumenter. Klik på filen for enten at åbne eller gemme til senere læsning.
  Dokument Dato Type
Salgs og leveringsbetingelser  – DK 21/09/2020 pdf
RMA 07/12/2017 pdf
Serviceattest 01/03/2015 pdf
Terms and Conditions – EN 07/12/2017 pdf

Det siger kunderne

 • M Networks er vores foretrukne IT leverandør, primært på grund af den altid kompetente rådgivning og det høje serviceniveau, samt det personlige forhold til vores faste konsulent. Vi er som rederi med kontorer over hele verden afhængige af en problemfri IT drift, og den føler vi M Networks er med til at sikre os. J. Poulsen Shipping A/S har altid været tilfredse med samarbejdet og vi kan derfor kun give de bedste anbefalinger af M Networks.

  Viggo Hesselberg-Pedersen
  IT Manager - J. Poulsen Shipping A/S
 • Haugen-Gruppen har anvendt M Networks gennem en lang årrække, hvilket primært skyldes en høj grad af fleksibilitet, hurtig og effektiv support samt en pragmatisk og kommerciel tilgang til eventuelle problemstillinger.

  Tommy Jakobsen
  Økonomichef | Financial Manager - Haugen-Gruppen Denmark A/S
 • Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer og I vil altid stå for mig som et meget kompetent Konsulenthus med dygtige ansatte.

  Leif Elling
  IT Chef - Haugen-Gruppen Denmark A/S
 • M Networks is a partner that is flexible and reacts fast where this is required. The consultants from M Networks are competent and fix issues quickly. TORM Group IT has used consultants from M Networks with different IT Infrastructure tasks and projects: Cabling of our server and patch rooms (clean-up), VMware vSphere upgrade and patching, Implementation of Microsoft Exchange, Lync, Forefront TMG firewall and Microsoft SQL DB management and performance troubleshooting. We regularly use them in sparring sessions. M Networks has been a very reliable IT partner for us.

  Stefan Schuller
  Head of IT Infrastructure - TORM A/S
 • Vores samarbejde har været helt ukompliceret, og vi har aldrig fortrudt at vi udskiftede vores tidligere IT-leverandører med M Networks. M Networks medarbejdere dækker en bred vifte af kompetencer, og er altid parat til en uformel dialog om bedre eller alternative IT-løsninger. Man føler sig velkommen, når man er kunde hos M Networks.

  Henrik Spuur Hansen
  System & Business Consultant - Wealth Management Fondsmæglerselskab A/S
 • Vi har modtaget en yderst høj service, med stor fleksibilitet, og professionalitet. Det tydeligt at mærke, at vi som kunde er i fokus, og at det handler om at finde det rigtige produkt, til den rigtige pris. Vi er blevet modtaget med stor åbenhed, og har fra dag et, haft en god og åben kommunikation. Det er dejligt at arbejde sammen med en virksomhed, hvor man har følelsen af, at ens egne interesser også bliver varetaget, og hvor man får en professionel og ærlig vurdering, når man kommer med et ønske eller spørgsmål.

  Emil F. Quitzau
  IT-Troldmand - Holte-Hus Efterskole
 • M Networks har i mange år ydet en kompetent rådgivning og effektiv support, uanset om det har drejet sig om virtualisering af servere, infrastruktur, backup eller valg af hardware/software, hvilket har hjulpet os til en yderst stabil drift. Jeg tøver derfor ikke med anbefale dem til andre.

  Henrik Hedegaard
  IT-ansvarlig - Martinus Institut