OM OS - M Networks A/S
M Networks A/S • Lyngebækgårds Allé 12 • DK-2990 Nivå • +45 7010 7005

M Networks

Uanset hvilken vej din virksomhed tager i sin levetid, er vi med på rejsen

SKABT TIL VÆKST

Digital transformation. Disruption. Cyberkriminalitet. Bedre kundeoplevelser, nye produkter, services og optimering af forretningen. Virksomheder savner ikke udfordringer. De savner løsninger og hjælp til at indfri deres fulde forretningspotentiale. Velkommen til M Networks. Vi skaber operationelle og kommercielle fordele samt vækst for jeres virksomhed gennem teknologi og digital transformation. Kom med ombord.

HVEM VI ER

Kort fortalt

Vi er eksperter i informationsteknologi
og gennemførelse af digitaliseringsprojekter.
Vi bistår vores kunder i rejsen mod digital succes.

Hvorfor

M Networks
SÆT JERES LID TIL IT-KNOW-HOW

På baggrund af vores massive erfaring inden for it-strategi, definition og implementering, accelererer vi jeres digitale transformation. Vi har dybdegående ekspertise samt certificeringer på kerneområder.

FÅ IT TIL AT LYKKES

Med udgangspunkt, og som resultat af vores erfaring fra anerkendte kunder, på tværs af sektorer, udarbejder vi en løsningsmodel, arkitektur og transformationsprogram der får it til at lykkes hos jer.

SIKRE JERES INVESTERING I DIGITAL TRANSFORMATION

Vi sikrer, at I får et effektiv og vel styret transformationsprogram, der evner at nå, samt opretholde jeres konkrete mål.

IMØDEKOM FORRETNINGENS BEHOV

Vi adresserer jeres digitale transformation i alle aspekter, heriblandt teknologi-innovation, ændringer inden for Human Ressources, kompetenceudvikling, forbedret kundeoplevelse – som alt sammen medvirker til forøgelse af forretningsværdien.

HAV LØBENDE FOKUS PÅ FORRETNINGSUDVIKLING

Som betroet rådgiver, leverer vi vedvarende service, for kontinuerligt at forbedre og opretholde værdiskabelsen i jeres digitale transformation.

2001 – M Networks ser dagens lys

M Networks A/S blev grundlagt i 2001 af nuværende direktør Rune Bak Jensen samt Peter Haaber. Formålet med oprettelsen af M Networks var at styrke det tekniske fokus hos potentielle kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland.

2001 – 2005 – Al begyndelse er svær

I 2005 indtrådte imidlertid et paradigmeskifte, hvor M Networks for alvor vandt indpas i forhold til indgåelse af fastprisaftaler med virksomheder i Skandinavien og Euro-området.

2005-2008 – Den gyldne periode

Den øgede strømlining i rådgivning betød færre fejl, øget salg af målrettede produkter samt udvikling af gode kollegiale relationer mellem medarbejdere i M Networks og vores samarbejdspartnere.

2008-2014 – Hvad lærte vi af finanskrisen?

Her spillede den gyldne periode og differentieringen i kundegrundlaget en vigtig rolle. Sidstnævnte medvirkede bl.a. til en bedre forståelse for optimal ressourceudnyttelse, som for virksomhedernes vedkommende, var af begrænset omfang i denne periode.

2014-2020 – Mål for fremtiden

I dag har M Networks konsolideret sig som en vigtig aktør på det skandinaviske it-marked. Vores kundegrundlag inkluderer på nuværende tidspunkt advokatkontorer, rederier, banker, interesseorganisationer samt et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder.

Velkommen til M Networks

Drømmearbejdspladsen for dig, hvis ambitioner er lige så høje som vores forventninger. Og hvis passion for at skabe værdi er lige så glødende som vores.


Nyhedsbrev


Support