Skip to main content

Overvågning og drift

En IT-platform kræver overvågning og vedligeholdelse, akkurat som et hus eller en virksomhed. Vi har gjort det til en kernekompetence at overvåge IT-platforme og vi gør det 24/7.

IT-overvågning og drift handler om at skabe viden og overblik over status på infrastrukturen. Viden og fakta gør det muligt at prioritere, samt at undgå fejl- og krisesituationer, som kan påvirke din forretning.

Vi anvender cloud produkter til monitorering af infrastruktur. Vi kan rådgive dig, implementere og drive løsninger, så det giver viden og overblik i en kompleks infrastruktur.

Vi sikrer løbene vedligehold, opgraderinger og overvågning af hele eller dele af jeres IT-platform.

STABIL DRIFT

-uanset hvor du er

Dagens teknologi sikrer, at det er underordnet hvor centralt infrastrukturen er placeret, og det er også underordnet hvor dine medarbejdere befinder sig. Vi ser det som vores opgave effektivt at bringe central IT og mennesker i spil, så det skaber størst mulig værdi for jeres virksomhed – uanset hvor i verden den befinder sig, og hvad klokken er.

Vi har mange års erfaring med at drive enterprisemiljøer, også på tværs af tidszoner. Derfor kender vi også betydningen og værdien af stabil daglig drift for dig og din virksomhed. Vi tilbyder derfor gerne vores store erfaring fra national men også international og global drift – både lokalt, nearshore og offshore.

Ligeledes byder vi gerne ind med vores erfaring fra overvågning og drift, da vi kan gøre det effektivt og til en god pris, der står i forhold til værdien for din virksomhed.

Vi er din leverandør

Hele døgnet, alle årets dage

M Networks er leverandør af IT-drift og overvågningsydelser til over 50 kunder både i Norden, både internationalt og globalt.

Vi sikrer, at vores kunder kan arbejde på deres IT-platform 24/7 – 365 dage om året.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

HENRIK HANSEN

Business Unit Manager, Bogholderi
Har I brug for support?