Nyheder & Debat

Her har du mulighed for at læse vores nyhedsbrev, der udkommer en gang om måneden.

Profil Nyhedsbrev

 

M Networks - IT med holdninger 

Hos M Networks har vi en kritisk og løsningsorienteret tilgang til it. For os er det utrolig vigtigt, at kundernes løsninger er gennemarbejdede, og at de både fungerer på kort og på lang sigt.  

Derfor lægger vi stor vægt på, at vores konsulenter får opbygget et godt samarbejde med de virksomheder, der indgår som en del af vores kundekreds. På den måde får de et indgående kendskab til virksomhedernes daglige forretningsgange og er i stand til at iværksætte forebyggende indsatser, så at fejl og nedbrud holdes på et absolut minimum. 

Et af de punkter, hvor den kritiske og løsningsorienterede tilgang kommer til udtryk er i forbindelse med outsourcing af it-infrastruktur. Her spiller elementer som økonomi, lovgivning og virksomhedens eksisterende it-fundament en vigtig rolle.  

Uanset om der er tale om et rederi, en bank, et advokatkontor, en forvaltning eller en interesseorganisation, står vi klar til at implementere målrettede løsninger, der tager højde for virksomhedens strategiske og operationelle behov. 

 

Nyhedsbreve med fokus på samfundsrelevante problemstillinger 

Med vores nyhedsbreve ønsker vi at fortælle de historier, som følger de principper og løsninger, som konsulenterne implementerer hos kunder og samarbejdspartnere. It spiller nemlig en afgørende rolle for det omkringliggende samfund og for den måde som virksomheder og medarbejdere omgås hinanden på. 

For M Networks har det derfor stor betydning, at vi med nyhedsbrevene får gjort vores omgivelser opmærksom på, hvis eksempelvis Office 365 i højere grad bør implementeres hos mellemstore virksomheder. Eller hvis virksomheder ikke afsætter tilstrækkelig med ressourcer til it-sikkerhed. Alternativt hvis Podio bør spille en mere fremtrædende rolle hos de virksomheder, der ønsker en forbedret historik til intern og ekstern kommunikaion.

Skriv til os! 

Har du et indspark til vores nyhedsbreve og et emne, som du mener bør spille en mere fremtrædende rolle i debatten er du meget velkommen til at kontakte os på nyhederogdebat@mnetworks.dk


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Om os

  Microsoft LYNC

  Office 365

  Referencer


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.