Hvorfor os ?

M Networks er en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker de dygtigste medarbejdere og skaber varige kunderelationer - fleksibilitet, udvikling og overskud er nøgleordene!

Profil Hvorfor Os

Selvstændig tilrettelæggelse af projekter skaber arbejdsglæde, ejerskab og tilfredse samarbejdspartnere

Tilfredse kunder og glade medarbejdere

Hos M Networks ved vi, at tilfredse kunder og glade medarbejdere hænger uløseligt sammen. Derfor har vi hele tiden fokus på at skabe optimale rammer for vores medarbejdere. En af de ting vi fokuserer på er fleksibilitet, hvor vi sørger for, at vores medarbejdere i vidt omfang selv kan tilrettelægge deres arbejde.

Et godt eksempel er, at den enkelte medarbejder selv styrer og planlægger sin private og arbejdsmæssige dag. En arbejdsplads præget af fleksibilitet og tillid med frihed under ansvar skaber tilfredse medarbejdere.

Arbejdsglæden er vigtig

Arbejdsglæden er vigtig, for det er vores medarbejdere, der skal føre kundens strategi ud i livet og sikre, at kundens it-løsning fungerer optimalt.

Hos M Networks er det vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle vores kompetencer, så vi hele tiden tilpasser os udviklingen og kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

Uddannelse og faglige kompetencer

På uddannelsesfronten støtter vi derfor alle de tiltag, der er relevante for den enkelte. Ønsker en medarbejder f.eks. at styrke sine spidskompetencer, er der mulighed for at komme på kursus, gennemføre kompetencegivende projekter i fællesskab med samarbejdspartnere eller opgradere diverse produkt-certificeringer.

Derudover støtter vi også ønsker, der rækker udover faglige kompetencer, herunder udvikling af personlige kompetencer.

Dygtige medarbejdere

Dygtige medarbejdere med fokus på udviklingspotentiale kommer også kunderne til gode, da de virksomheder vi samarbejder med oplever færre fejl på IT-infrastruktur, overholdelse af deadlines og tildeling af fremtidige projekter.

I M Networks har vi skabt et miljø, hvor konsulenterne har tid og overskud til at levere kvalitetsbevidste løsninger. Medarbejderne afsætter tid og ressourcer til de enkelte opgaver, rettelse af fejl og test af systemopdateringer.

M Networks er ikke en virksomhed, hvor salg af produkter står alene. Kritisk tilgang til varetagelse af kundernes behov spiller en altoverskyggende rolle. Her er det vigtigt at tænke langsigtet og opruste virksomheder til fremtidige udfordringer på it-fronten.

 


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Kontakt og find os

  Om os

  Firmainformation

  Job hos os


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Rune Bak Jensen

på 70107005 eller rbj@mnetworks.dk