Job hos os

M Networks A/S er en moderne konsulentvirksomhed, der er i rivende udvikling - både teknologisk og opgavemæssigt

Redigeret Billede Til Mette 2

Ledige Stillinger

Differentieret uddannelses- og kompetenceniveau danner grobund for en dynamisk arbejdsplads

I M Networks er vi altid på jagt efter dygtige medarbejdere, som er klar til at bidrage med en bred vifte af faglige og personlige kompetencer.  

For os er det særdeles vigtigt, at virksomheden er i konstant udvikling, og medarbejderne er omdrejningspunktet i den proces.  

Vi stiller os aldrig 100 % tilfredse med de resultater, som vi har opnået. Der er nemlig altid plads til forbedring, både hvad angår medarbejderudvikling og optimering af kundernes it-løsninger. 

Hvad kan du bidrage med som medarbejder i M Networks?  

Hos M Networks er der et væld af muligheder i forhold til it-relaterede produkter, kommunikation samt salg og markedsføring. Vi er altid på jagt efter specialister inden for Citrix, vmware og Microsoft relaterede produkter.  

Freelancere til salgsopgaver og udvikling af kunderelationer indgår også som en del af det spektrum, hvor M Networks tager folk ind, der evner nytænkning og besidder et naturligt drive.  

Derudover søger vi datatekniker-elever til support, drift og projektopgaver. Endelig har vi etableret et samarbejde med Københavns Universitet, hvor vi har haft tilknyttet akademiske praktikanter, som har beskæftiget sig med diverse hjemmeside og markedsføringsopgaver.  

Her har studerende fra KU både mulighed for at søge mikropraktik samt en længerevarende ordning på 4-6 måneder. Studerende fra andre uddannelsesinstitutioner er også meget velkomne til at sende en ansøgning. 

Send din ansøgning med CV på mail 

Hvis du søger nye udfordringer, og har mod på både på faglig og personlig udvikling, så send os en ansøgning med CV på mail til job@mnetworks.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Kontakt og find os

  Om os

  Firmainformation

  Hvorfor os ?


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Rune Bak Jensen

på 70107005 eller rbj@mnetworks.dk