Samarbejdspartnere

M Networks A/S samarbejder med en række udvalgte virksomheder. Gennem gode relationer til vores samarbejdspartnere sikrer vi også spidskompetence i de projekter, hvor vi anbefaler og anvender eksterne ressourcer.


M Solutions A/S

M Solutions er specialiseret i programmering og udvikling af løsninger på Microsoft platformen.De arbejder med .Net, Ajax, SQL, XML. M Solutions tænker utraditionelt og besidder kompetence til selv krævende tekniske løsninger.

Læs mere på www.msolutions.dk

wisepeople.it ApS

wisepeople.it er en stærk samarbejdspartner til kunder, der benytter Microsoft Dynamics Nav (Navision) & C5. Deres erfaring baserer sig på mere end 25 års arbejde med rådgivning og udvikling inden for økonomi- og virksomhedsløsninger.

Det er Deres vision at løfte niveauet for danske virksomheders brug og nytte af forretningssystemer, og herigennem styrke deres indtjening og konkurrenceevne.

Gode spørgsmål:

  • Er I opdaterede med erfarne input til jeres nuværende løsning/version?
  • Er den nuværende løsning optimal og velfungerende?
  • Er I tilfredse med den nuværende support?
  • Udnytter I jeres licenser optimalt?

Det er muligt at finde en partner med høj kompetence og nærværende service, hvor der er muligt at drøfte mulighederne i både Navision og C5 – også den del der ligger i skyen.

Nøgleord: rådgivende, behagelig, professionel og pligtopfyldende.

Læs mere på www.wisepeople.it

Segment ApS

SEGMENT er udnævnt Microsoft CPLS - Certified Partner for Learning Solutions. Det betyder, at vi har opnået Microsofts højeste kompetence indenfor uddannelse og træning. Kontakt os for en uforpligtende samtale vedrørende Microsoft Office kurser, Microsoft Server kurser samt certificering.

Læs mere på www.segment.dkLæs mere..

  Kontakt og find os

  Om os

  Firmainformation


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.