Rådgivning - M Networks A/S
M Networks A/S • Lyngebækgårds Allé 12 • DK-2990 Nivå • +45 7010 7005

Rådgivning

IT skal ikke blot understøtte virksomheden – it skal implementeres og være en naturlig del af forretningen. For rigtig mange virksomheder er IT synonym med problemer, omkostninger og konstante udfordringer. Sådan behøver det ikke være. Godt begyndt er halvt fuldendt – og vi ved, at tiden i virksomhederne er kostbar. Derfor skal der træffes rigtige beslutninger fra starten, så ressourcer – i ordets bredeste forstand, bruges fornuftigt. Vi hjælper virksomheder i gang, og på rette vej, ved at vejlede og træffe korrekte og bæredygtige tekniske valg.
Strategisk tilgang til opgaven

Kompetencer målrettet virksomhedens forretningsgrundlag

For at sikre virksomhedens IT-infrastruktur er det vigtigt med et konstruktivt samarbejde mellem M Networks konsulenter og vores samarbejdspartnere. Her spiller specialisering i forhold til kompetencer og produkter en vigtig rolle.

Rådgivning, der omfatter cloud-computing, licenser og IT-sikkerhed hører til blandt de kerneydelser, hvor M Networks konsulenter implementerer løsninger hos virksomheder i ind- og udland.

Specialiseringsgraden må dog ikke være større end, at konsulenterne er i stand til rådgive samarbejdspartnere om ydelser, der ligger uden for deres eget kerneområde. På den måde sikres fleksibiliteten i de implenterede løsninger, og at virksomhederne ikke stilles overfor nye medarbejdere, hver gang infrastrukturen skal opgraderes.

Microsoft, Citrix og VMware er blandt de kerneprodukter, som vores konsulenter beskæftiger sig med på dalig basis. Med vores kritiske tilgang til implementering af produkter sørger vi for at tilgodese virksomhedernes reelle behov. Ingen virksomheder er tjent med løsninger, som ikke spiller en væsentlig rolle i de daglige forretningsgange.


Nyhedsbrev


Support