Referencer - M Networks A/S
M Networks A/S • Lyngebækgårds Allé 12 • DK-2990 Nivå • +45 7010 7005

Referencer

M Networks A/S servicerer en lang række danske virksomheder og organisationer - her ses et udpluk af vores kundeliste

 

 

Nutricia er en del af Danone og er specialiseret i medicinsk ernæring på et forskningsbaseret og videnskabeligt dokumenteret grundlag.

Boligkontoret Danmark er en almen boligadministration, der arbejder med udvikling af boliger og boligområder i hele Danmark. Administration omfatter cirka 30.000 boliger fordelt på 59 boligorganisationer og 41 samarbejdspartnere, herunder kommuner og regioner.

Grundlagt i 1980 af Finn J. Poulsen og specialiserer sig inden for ocean transport, tunge løft og IMO ladninger.

M Networks er vores foretrukne IT leverandør, primært på grund af den altid kompetente rådgivning og det høje serviceniveau, samt det personlige forhold til vores faste konsulent. Vi er som rederi med kontorer over hele verden afhængige af en problemfri IT drift, og den føler vi M Networks er med til at sikre os. J. Poulsen Shipping A/S har altid været tilfredse med samarbejdet og vi kan derfor kun give de bedste anbefalinger af M Networks.

Viggo Hesselberg-Pedersen – IT Manager – J. Poulsen Shipping A/S

Dyrenes Beskyttelse blev dannet i 1875. Dyrenes Beskyttelse er Danmarks ældste og største dyreværnsorganisation med ca. 75.000 medlemmer.


Etableret i 1985 under navnet Vask Rent. Skiftede navn i 1992 til L’EASY. Med 900 ansatte udlejer og leaser L’EASY hårde hvidevarer og elektronik til personlig brug og husholdningsbrug i Skandinavien.

International advokatvirksomhed med specialiserede rådgivere. Har kontorer i København, Århus og Shanghai. Rådgiver inden for alle områder af erhvervsjura.
Konsulentydelser og ad-hoc support i forbindelse med Microsoft Exchange og Citrix

Etableret i 2001 med hovedsæde i Hvidovre. Blandt kendte varemærker som Haugen-Gruppen distribuerer finder man Tørsleffs, Paradiso, Twinings og Blue Dragon.

Haugen-Gruppen har anvendt M Networks gennem en lang årrække, hvilket primært skyldes en høj grad af fleksibilitet, hurtig og effektiv support samt en pragmatisk og kommerciel tilgang til eventuelle problemstillinger.

Tommy Jakobsen – Økonomichef | Financial Manager – Haugen-Gruppen Denmark A/S

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer og I vil altid stå for mig som et meget kompetent Konsulenthus med dygtige ansatte.

Leif Elling – IT Chef – Haugen-Gruppen Denmark A/S

 

DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur er en selvejende institution. DIGNITY belyser og dokumenterer tortur på et sundhedsvidenskabeligt grundlag. DIGNITY arbejder bl.a. i Sydafrika, Sierra Leone og Gaza.

 


Etableret i 1951 under navnet ““D-34’s Værksted”. Fremstiller medicinske og dentale instrumenter samt udstyr hertil.

 


Er en af Nordens største banker og er repræsenteret i 24 lande med over 800 filialer.

 


Molo’s kollektion er til drenge og piger i alderen 0-12 år. Molo forhandles i 30 lande verden over, hvilket bliver til 600 førende specialbutikker.

 


Nordisk distributør af elektronik og elektroteknikkomponenter, med centraliseret lager i Tyskland og slagskontorer i DK, SE og FI
Rådgivning, implementering og design af nyt Windows server miljø med Echange, Citrix og VMware.

 


TUC DEKRA er et samarbejde mellem en række virksomheder og AMU-centre, der alle har fokus på uddannelse indenfor transportbranchen.
Wireless til deres undervisning mv.

 


Etableret i 1997 under navnet Danish Dermatologic Development A/S. Fremstiller bestrålings, elektromedicinsk og elektroterapeutisk udstyr. Distribuerer produkter til mere end 50 lande verden over.

 


Rederiet Torm blev grundlagt i 1889 med hovedkvarter i København. Med verdensomspændende aktiviteter har Torm en tankdivision på 121 fartøjer og fragter bl.a. kul og jernmalm.

M Networks is a partner that is flexible and reacts fast where this is required. The consultants from M Networks are competent and fix issues quickly. TORM Group IT has used consultants from M Networks with different IT Infrastructure tasks and projects: Cabling of our server and patch rooms (clean-up), VMware vSphere upgrade and patching, Implementation of Microsoft Exchange, Lync, Forefront TMG firewall and Microsoft SQL DB management and performance troubleshooting. We regularly use them in sparring sessions. M Networks has been a very reliable IT partner for us.

Stefan Schuller – Head of IT Infrastructure – TORM A/S

 


Aalborg Kommune er landets tredjestørste kommune med 205.809 indbyggere og andenstørste målt på areal. Kommunen ligger efter Kommunalreformen i 2007 i Region Nordjylland.

 


Hjørring Kommune er en kommune i Region Nordjylland efter Kommunalreformen i 2007. Hjørring Kommune opstod ved sammenlægning af flg.: Hirtshals Kommune, Hjørring Kommune, Løkken-Vrå Kommune og Sindal Kommune.

 


Beliggende i Region Nordjylland og opstod som et resultat af kommunalreformen i 2007, hvor Holstebro Kommune, Ulfborg-Vemb Kommune og Vinderup Kommune blev slået sammen.

 


Dannet i 1990 ved en fusion mellem Bergen Bank og og Den norske Creditbank. DnB NOR er Norges største bank med et realkreditinstitut og et livsforsikringsselskab.
.

 


Skanderborg Kommune, der er beliggende i Region Nordjylland, opstod som resultat af sammenlægning af Galten Kommune, Hørning Kommune, Ry Kommune og Skanderborg Kommune.

 


Slagelse Kommune, der hører ind under Region Sjælland, opstod som resultat af en sammenlægning af Hashøj, Skelskør, Korsør og Slagelse Kommune. Med et indbyggertal på 77.000 dækker Slagelse Kommune det sydvestlige hjørne af Sjælland med en lang kyststrækning ud mod Smålandsfarvandet.

 


Ammeraal Beltech Modular tidligere uni- chains er en af verdens ledende producenter af plastik modul bælter og kæder til intern transport. Virksomheden har en lang række af produkter i forskellige industrisegmenter, som f.eks. bil og mad segmentet. Virksomheden er en del af Ammeraal Beltech med 2100 medarbejdere i 26 lande og repræsenteret med 8 produktions sites globalt.

 


Grundlagt i 1996. Med 400 konsulenter fordelt på kontorer i København, Stockholm, Malmö, Oslo, Bergen og Helsinki, er Implement Consulting Group bl.a. førende inden for virksomhedsrådgivning og driftsledelse.

 


Grundlagt i 1948 med hovedkontor i Rødovre. Udfører opgaver inden for blik, vvs, ventilation og køling. Virksomheden har 35 medarbejdere fordelt på montører, vvs-ingeniører, projektledere og administration

 


Wealth Management (WMF) er en ledende uafhængig formueforvalter på det danske marked med unik ekspertise inden for forvaltning af formuer på over 100 mio. kr.

Vores samarbejde har været helt ukompliceret, og vi har aldrig fortrudt at vi udskiftede vores tidligere IT-leverandører med M Networks. M Networks medarbejdere dækker en bred vifte af kompetencer, og er altid parat til en uformel dialog om bedre eller alternative IT-løsninger. Man føler sig velkommen, når man er kunde hos M Networks.

Henrik Spuur Hansen – System & Business Consultant – Wealth Management Fondsmæglerselskab A/S

 


Skolen, der tager navn efter den historiske forfatter og politiker Frederik Barfod, var indtil 1970 en ren drengeskole. Beliggende på Frederiksberg og fungerer som grundskole fra første til niende klassetrin.

 

Arbejdsområder omfatter bl.a. almene boliger, helhedsplaner, hospitaler, laboratorier og en lang række uddannelsesinstitutioner.

 


Er et medlemsoutlet, der gennem de sidste 10 år har leveret mærkevaretøj til de 40.000 medlemmer. Har udvalg indenfor dame-, herre- og børnetøj, samt homewear.

 


Holte-Hus er ikke kun en efterskole. Vi har mange dagelever der møder hver morgen og tager hjem når skoledagen er slut. Men alligevel er det anderledes at gå her som dagelev end på en almindelig skole.

Vi har modtaget en yderst høj service, med stor fleksibilitet, og professionalitet. Det tydeligt at mærke, at vi som kunde er i fokus, og at det handler om at finde det rigtige produkt, til den rigtige pris. Vi er blevet modtaget med stor åbenhed, og har fra dag et, haft en god og åben kommunikation. Det er dejligt at arbejde sammen med en virksomhed, hvor man har følelsen af, at ens egne interesser også bliver varetaget, og hvor man får en professionel og ærlig vurdering, når man kommer med et ønske eller spørgsmål.

Emil F. Quitzau – IT-Troldmand – Holte-Hus Efterskole

 


EET Europarts er Europas største distributør inden for videoovervågning, reservedele og tilbehør til computere, printere, tablets og mobiltelefoner.

 


Martinus Instituts hovedformål er at virke for fremme af verdensfred og human udvikling via oplysning om den danske forfatter Martinus’ værker. Det sker ved udgivelse og oversættelse af værkerne, ved undervisning, udgivelse af bladet Kosmos samt drift af martinus.dk på pt. 20 sprog.

M Networks har i mange år ydet en kompetent rådgivning og effektiv support, uanset om det har drejet sig om virtualisering af servere, infrastruktur, backup eller valg af hardware/software, hvilket har hjulpet os til en yderst stabil drift. Jeg tøver derfor ikke med anbefale dem til andre.

Henrik Hedegaard – it-ansvarlig – Martinus Institut

 


Tønder Kommune, der hører ind under Region Syddanmark, udgøres af de tidligere kommuner; Tønder, Bredebro, Højer, Løgumkloster, Nørre Rangstrup og Skærbæk Kommune. Kommunen er arealmæssigt landets fjerde største kommune

 


3B er en almen boligforening, der udvikler, bygger og administrerer boliger og boligområder. Med ca. 12.700 lejemål fordelt på 85 afdelinger, er 3B repræsenteret i syv storkøbenhavnske kommuner.

 


De Danske Bilimportører – DBI – er brancheorganisation for 30 bilimportører i Danmark. DBI’s hovedopgave er interessevaretagelse for medlemmerne. DBI formidler viden om bilbranchen og fungerer som talerør overfor regering, Folketing, ministerier og andre offentlige myndigheder.

 


Horisont, der blev etableret i 1996, yder konsulentbistand til private virksomheder, offentlige institutioner og foreninger.

 


Fødevareproducenten Constantia Corona blev grundlagt i 1955 og har siden 1987 været ejet af Constantia Packaging Group.Virksomhedens speciale er bl.a. fabrikation af etiketter og folie emballage.

 


Temp-Team, der beskæftiger sig med rekruttering og vikarassistance, blev etableret i 1979 i København. I dag er Temp-Team repræsenteret, både i Skandinavien, Baltikum samt en række lande rundt omkring i verdenen.

 


Kundebasen varierer fra stormagasiner til butikskæder og engros fra importøren. Virksomheden har ca. 100 medarbejdere tilknyttet og er repræsenteret i 45 lande.


Nyhedsbrev


Support