HelpDesk / Servicedesk

Få en skræddersyet support- og driftsaftale

Med en skræddersyet support- og driftsaftale fra M Networks A/S er det slut med ustabile IT-løsninger, interne ressourcer allokeret til vedligeholdelse af systemer og uforudsete omkostninger.

M Networks sikrer effektiv IT, der understøtter forretningsprocesserne og skaber grobund for overskud i hverdagen.

Agil Servicedesk – altid tilpasset din forretning

Er behovet for IT-support i din virksomhed varierende – fra dag til dag og over længere tid? Outsourcer du din virksomheds IT-support til vores Servicedesk, får du en skalerbar løsning, hvor du altid kan skrue op og ned for niveauet. Som en del af aftalen udvikler vi løbende udviklings- og forbedringsforløb. Det sikrer, at din løsning altid matcher din virksomheds support-behov.

Dedikerede IT-supportere der altid svarer

Har IT-supporteren i din virksomhed også andre opgaver på to-do-listen? Hos os får du og dine medarbejdere adgang til et dedikeret support-team, der er til stede (24/7) for at løse dine IT-problemer. Vi tager altid telefonen første gang. Og du får hjælp af IT-supportere, der løser den type IT-udfordring, du sidder med. Det sikrer dig effektiv problemløsning.

Servicedesk

7 dage om ugen, 365 dage om året

Vores servicecenter overvåger og varetager IT-ansvaret for en række af vore kunder. Servicecenteret overvåger IT-installationerne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Vi anvender flere teknologier og metoder til selve overvågningen for at sikre optimal stabilitet og fleksibilitet. I tilfælde af ustabilitet i et system, opstarter vi øjeblikkeligt fejlfindingen for at udbedre problemet.

Systemerne samler løbende data om svartider, tilgængelighed og andre tekniske parametre, der anvendes som grundlag for løbende optimering af vores service. Derudover anvendes de indsamlede data til statistik og målepunkter i forhold til vores aftale.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

Casper Hovgaard Hansen

Drift- og supportkonsulent
chh@mnetworks.dk

Tinus Bjerknæs

Drift- og supportkonsulent
tsb@mnetworks.dk

Mads Pallisgaard Jensen

Drift- og supportkonsulent
mpj@mnetworks.dk

Rasmus Laursen

Teamleder, Drift- og supportkonsulent
rl@mnetworks.dk