M Networks - Vi benytter os af det bedste overvågningsudstyr i Europa til administration af systemer og klienter

Her kan du bl.a. finde information, der vedrører virksomheders muligheder for at indgå en serviceaftale, hjælp til brugerstyring samt opdatering af applikationer.

Services Forside


Serviceaftale hos M Networks

Med en skræddersyet serviceaftale fra M Networks er det slut med ustabile IT-løsninger, interne ressourcer allokeret til vedligeholdelse af systemer og uforudsete omkostninger.

Driftsaftale - Outsourcing 

 

Cloud Management 

Cloud baserede løsninger spiller en vigtig rolle for mange virksomheder, da afhængighedsforholdet mellem hardware, operativsystemer og applikationer reduceres betydeligt. Men brugen af Cloud baserede værktøjer kræver, at de overvåges og administreres. M Networks er blandt Danmarks førende inden for Cloud Management og til daglig administrerer vi et bredt udsnit af Cloud Services for danske og internationale virksomheder.

Cloud Management 

 

Patch Management 

Patch Management er vigtigt for den enkelte bruger, da manglende opdatering af applikationer kan medføre store tidstab og have negativ indvirkning på virksomhedernes arbejdsgange. Derfor har vi i M Networks udarbejdet en klar procesplan, hvor vi tager hånd om virksomhedernes behov i forhold til Patch Management. Nedeunder ses et illustrativt uddrag af procesplanen.

Patch Management


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Driftsaftale - outsourcing

  Cloud management

  Om os


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Miran Kurt

på 70107005 eller mk@mnetworks.dk