WEBSHOP +45 7010 7005

Backup-As-A-Service

Backup-As-A-Service

Vi tager ansvaret så du kan passe din forretning.

M Networks leverer Backup as a Service til en bred vifte af kunder. Uanset hvor jeres nuværende backup eller data befinder sig i dag. Vi leverer BaaS til Jer der benytter On-Premise miljø, Hosted miljø, Housed miljø, Private Cloud og/eller Public Cloud. Backup-as-a-Service betyder at M Networks tager ansvaret og tilbyder software, hardware, overvågning og disaster recovery test for jer. Vi kan tilbyde en bred vifte af ydelser, alt efter hvad Jeres virksomhed/løsning kræver.

Backup-as-a-Service

Infrastructure

M Networks kan bistå Jer med rådgivning omkring hvilken backup software, der skal benyttes og hvor tit der skal tages backup. Vi stiller software og agent til rådighed, så I ikke skal tænke på kapacitetsudfordringer, opsætning af raid eller hardware vedligeholdelse.

• Backup software
• Opsætning og konfigurering
• Afregning efter forbrug

Backup-as-a-Service

Administration

Vores kompetente driftscenter overvåger, fejlfinder og vedligeholder daglige backup jobs. M Networks tester Jeres backup, så den altid kan rulles retur komplet. Vi kan supportere stort set alle typer af backups og vores mange års erfaring med drift og vedligeholdelse af backup, giver Jer en tryghed omkring Jeres backup. Vi kan supportere Jeres nuværende backupløsning, eller tilbyde jer BaaS-Infrastructure, hvor vi også tilbyder opsætning.

• Daglig kontrol af backup
• Drift og vedligeholdelse
• Support

As-a-Service

Disaster Recovery

M Networks tilbyder rådgivning til at få udarbejdet en disaster recovery plan for backup, samt vedligehold og test af denne.

Da udbredelsen af ransomware og malware er i konstant vækst, er det vigtigt at have en disaster recovery plan. Denne ydelse skræddersyes efter kundens behov og vi tester disaster recovery ved at genetablere seneste backup i separat miljø og validerer data og funktionalitet.

• Restore test
• Restore dokumentation

Så er det bare – hvor lang tid kan Jeres virksomhed tåle at være ”nede?”

Få sikker og overskuelig backup ved at samle alt på ét nemt abonnement.

Er din backup fremtidssikret

Det har aldrig været nemmere at tage backup af din virksomhed

Randsomeware beskyttelse

Office 365 backup

Med backup fra M Networks skal du kun bruge ét abonnement på backup, uanset hvor mange brugeres computere, tablets eller servere, du skal tage backup af.

Du skal ikke oprette forskellige brugerkonti eller adgange til individuelle enheder.

Du skal ikke købe forskellige typer backup afhængig af, om det er en server eller en iPad, du vil sikre.

Du skal bare vælge, hvad der skal tages backup af, og købe den pakke med lagerplads, der passer til dit behov.

Så er du sikret.

Hurtig og brugervenlig opsætning

Det er hurtigt at oprette backup af en ny computer eller tablet, for der skal ikke laves besværlig opsætning på selve enheden.

Du skal bare installere en app på din computer eller server, og så forbinder den til dit kontrolpanel, hvor du kan administrere din backup.

Du behøver ingen træning, og der er ingen kompliceret oprettelse, eller behov for flere brugerkonti. Det hele er nemt at administrere, ét sted.

Du får kontrol over prisen

Med vores backup-løsning betaler du alene for den backup-lagerplads, du bruger, men prisen løber aldrig løbsk.

Du vælger den pakke, der passer til dit backup-behov, og så får du en fast lav pris pr. måned. Vokser dit behov? Så opgraderer du pakken. Nemt og overskueligt.

Genskab hurtigt filerne, når uheldet er sket

Hvis din computer, tablet eller smartphone forsvinder, eller holder op med at virke, er det nemt at genskabe filerne på en ny enhed. Hermed kan du hurtigt arbejde videre uden at miste noget som helst.

Så snart dine enheder er oprettet i dit backup kontrolpanel, og har internetforbindelse, bliver der taget backup af det, du vælger. Og det er nemt at genskabe på en ny computer, efter behov.

Prøv Backup gratis i 30 dage

Efter 30 dage stopper abonnementet automatisk. Du behøver derfor ikke gøre noget, hvis du ikke vil fortsætte med at bruge backuppen.

Hvis du vil fortsætte med backup efter 30 dage, skal du herimod vælge en pakke med backup lagerplads, og så kan du beholde de indstillinger, du har angivet i prøveperioden.

Sådan sikrer backup din virksomhed

Når du samler din backup ét sted, bliver backup både nemmere at administrere og billigere samt hurtigere at overskue. Du kan samle backup af alle dine enheder, fra alle i din virksomhed, på ét abonnement, uden besværlig opsætning.

Backup af alle enheder

Tag nemt backup af Windows og Mac computere, iPhone, iPad og Android smartphones.

Gennemskuelige priser

Uanset hvor mange enheder du tager backup af, betaler du kun for den plads, du bruger.

Forhindrer ransomware

Indbygget mulighed for at forhindre ransomware, så du undgår, at dine backup-filer bliver krypteret uden din tilladelse.

Sikre servere

Du kan sikre både Linux og Windows-servere, uanset om de står i kælderen, hos Amazon eller i Azure.

Stærk kryptering

Din backup og dine meta-data bliver krypteret ved kilden med stærk AES-256 kryptering.

Fuld fleksibilitet

Få nemt overblik over din backup og få rapporter, der kan tilpasses til dine ønsker i dit kontrolpanel.