Client Management

I M Networks hjælper vi dig med at styre klienterne. Det være sig fra indkøb til installation af baseline. Herefter varetager vores supportafdeling den dag til dag baserede service med vedligeholdelse af din virksomheds programmer samt eksempelvis styring af AD.

Services Client Management


M Networks - grundig brugerdokumentation skaber tilfredse samarbejdspartnere

Client Management baserede værktøjer, også kaldet brugerstyring, spiller en vigtig rolle for de virksomheder, som N Networks samarbejder med. Client Management omhandler bl.a. identifikation af brugere, brugernes rettigheder og dokumentation af brugernes handlinger.

Disse elementer udgør fundamentet inden for Client Management og er vigtige at tage i betragtning, når man som virksomhed ønsker at skabe overblik, sikkerhed samt effektiv ressourceudnyttelse i forhold til medarbejdere.

M Networks følger udviklingen inden for Client Management og vores medarbejdere efteruddannes løbende med henblik på at yde optimal service til vores samarbejdspartnere.

Konsulenterne i M Networks har bl.a. et specialiseret kendskab til Active Directory (AD) og har tilegnet sig adskillige certificeringer inden for Microsoft relaterede produkter.


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Driftsaftale - outsourcing

  Hosting & Housing

  Cloud management

  Patch management


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Brian Oldenborg

på 70107005 eller bo@mnetworks.dk