Cloud management

Cloud baserede løsninger spiller en vigtig rolle for mange virksomheder, da afhængighedsforholdet mellem hardware, operativsystemer og applikationer reduceres betydeligt. Men brugen af Cloud baserede værktøjer kræver, at de overvåges og administreres. M Networks er blandt Danmarks førende inden for Cloud Management og til daglig administrerer vi et bredt udsnit af Cloud Services for danske og internationale virksomheder.

Services Cloud Management


Hvilke fordele får virksomheder ved at overlade administration af Cloud Services til M Networks?

Administration af cloud services kan være en særdeles tidskrævende opgave og indebærer bl.a. tilpasning og overvågning af webapplikationer, databaseapplikationer, terminal services samt diverse hosting pakkeløsninger.

M Networks er specialister, når det gælder overvågning af virksomhedernes cloud services.

Virksomheder behøver ikke længere bekymre sig om sikkerhedsopgraderinger, udvidelse af virtuelle servere og forlængelse af licensaftaler. Alt dette plus meget mere varetager M Networks for jer.

Vi tilpasser altid vores løsninger den enkelte kunde. Eksempelvis et rederi med hovedkontorer på tværs af kontinenter, hvis klienter har behov for at dele større mængder data med hinanden.

Her sørger vi for, at den enkelte medarbejder har mulighed for både at lagre data på en lokal server samtidig med, at data også lagres på en central hovedserver i skyen. Derved optimeres kommunikation medarbejderne imellem samtidig med, at data transporteres på en forsvarlig og risikofri måde.

Nedenunder ses et udvalg af de cloud services, som M Networks administrerer for danske og internationale virksomheder. Derudover ses en illustrativ handlingsplan for, hvordan M Networks håndterer Cloud baserede løsninger for vores kunder.

  • Google sevices
  • Amazon services
  • Microsoft services
  • Microsoft AZURE
  • Microsoft Office365

 

 

           

 


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Driftsaftale - outsourcing

  Hosting & Housing

  Client management

  Patch management


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Brian Oldenborg

på 70107005 eller bo@mnetworks.dk