Helpdesk / Servicedesk

Med en skræddersyet support- og driftsaftale fra M Networks A/S er det slut med ustabile IT-løsninger, interne ressourcer allokeret til vedligeholdelse af systemer og uforudsete omkostninger. M Networks sikrer effektiv IT, der understøtter forretningsprocesserne og skaber grobund for overskud i hverdagen.

Services Helpdesk Servicedesk

Servicedesk

Vores servicecenter overvåger og varetager IT-ansvaret for en række af vore kunder. Servicecenteret overvåger IT-installationerne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Vi anvender flere teknologier og metoder til selve overvågningen for at sikre optimal stabilitet og fleksibilitet. I tilfælde af ustabilitet i et system, opstarter vi øjeblikkeligt fejlfindingen for at udbedre problemet.

Systemerne samler løbende data om svartider, tilgængelighed og andre tekniske parametre, der anvendes som grundlag for løbende optimering af vores service. Derudover anvendes de indsamlede data til statistik og målepunkter i forhold til vores aftale.

Helpdesk & Support

Vores helpdesk & Support varetager kundehenvendelser i forbindelse med brugersupport og tekniske spørgsmål. Vi yder teknisk support til selve IT–installationen og programsupport til gængse programmer.

Vores helpdesk er daglig bemandet mellem 08:00 og 18:00 (fredag 16:30) og yder support på dansk, engelsk og tysk.

Selve arbejdet foregår som en kombination af telefonsupport, remotesupport og on-site support hos kunden.

 

Overvågning

Overvågningen er opdelt i forskellige kategorier alt efter omfang. "Standard overvågning” og ”Premium overvågning”.

I begge kategorier overvåges alle komponenter på netværket kontinuerligt for tilgængelighed, fejl, oplysninger og performance. ”Premium overvågningen” indeholder herudover konsolidering af alle Windows eventoplysninger, performancedata og logfiler fra aktive programmer. Dette danner et bredere fundament for hurtig og præcis fejlfinding.

 

Serviceaftalen

Vores serviceaftale er opbygget, så den kan skræddersyes til den enkelte virksomhed. Basisdelen indeholder standardvilkår, aftalerammer og periode.

Aftalen indeholder en eller flere ydelser/services, der tilsammen danner et servicekatalog. Hver ydelse indeholder en specifikation af det arbejde, der udføres, hvilket inkluderer responstid, aftaler og ansvar.

En typisk aftale indeholder et servicekatalog med flere forskellige ydelser/services.

 

Rådgivning - it - chefansvar

Som supplement til serviceaftalen kan der tegnes aftale om leverance af ydelser, der normalt hører under en IT-chef.

En del af disse ydelser kunne være strategisk rådgivning, deltagelse i implementeringsprojekter mv.

 

Vi optimerer kundernes kerneforretning

Outsourcing er ikke nødvendigvis billigt, men med en skræddersyet løsning, hvor M Networks komplementerer virksomhedens behov, er det en omkostningseffektiv og strategisk mulighed for at omsætte IT-løsninger til brugbare redskaber i forretningsprocessen.

Vi har erfaringer fra mange installationer og løsninger og har et stabilt fundament for rådgivning og udarbejdelse af løsningsmodeller. Succesfuld outsourcing er, når tingene bare fungerer, og der er overskud til at fokusere på virksomhedens kerneforretning i stedet for på IT-problemer.


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Driftsaftale - outsourcing

  Hosting & Housing

  Cloud management

  Client management

  Patch management


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Miran Kurt

på 70107005 eller mk@mnetworks.dk