Hosting – Få optimalt udbytte af dine ressourcer

Få mere tid til kerneforretning med en Hosting-pakke fra M Networks

Services Hosting


M Networks - vi er garant for stabile hosting-løsninger 

M Networks tilbyder fleksible Hosting-pakker, hvor vi varetager hele eller dele af virksomhedens IT-drift. Med en løsning fra M Networks er jeres virksomhed garderet mod ubudne gæster samt et kvalitetsniveau, der er second to none.

Vi tilbyder professionel hosting med døgnovervågning af datacentre, robuste backupsystemer, redundante fiberlinjer og kølesystem. For mere information, se på nedenstående muligheder og find den løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

Vores model er opbygget fleksibelt og åbent, så løsningen på bedste vis kan optimeres til den enkelte situation og helhed.

M Networks - Support & Driftsaftale

M Networks - Support

Bruger - Support
Computer - Support
Hardware - Support
Mobiledevice - Support
Program/Software - Support

M Networks - drift og overvågning

Overvågning
Backup
Opdatering
Fejlfinding

Hosting - Housing - On Premise

Interxion
Microsoft AZURE
Jaynet
Questionmark

Produktmæssigt er der forskellige andre muligheder herunder:

Hosted Desktop

Med Hosted Dekstop kan du få adgang til data på dit skrivebord hvor som helst i verdenen blot der er internetadgang. Denne pakkeløsning er med til at sikre virksomhedens mulighed for, at medarbejdere kan dele vigtig data med hinanden. Derudover lagres dokumenter på en af M Networks servere, hvilket betyder, at jeres virksomhed er sikret mod hackerangreb og tab af data. Løsningen kan købes, som dedikeret egen løsning, leases eller lejes.

 

Rack Hosting

Med en rack hosting-pakke fra M Networks bliver virksomhedens server opbevaret på en lokalitet, hvor sikkerheden er i top. Herfra drifter vi serveren og sørger for optimal temperatur, maksimal ressourceudnyttelse samt nødgenerator, der er klar til at starte op i tilfælde af nedbrud.

 

Virtuel Server

Den perfekte løsning til de virksomheder, som ønsker fleksibilitet og gerne vil have mulighed for at øge eller mindske kapaciteten i forhold til serverens ydeevne. Virtuel server kaldes også den grønne server, da man er flere om at dele de samme ressourcer, men hvor den enkelte virksomhed ikke forstyrres af andre virksomheders aktiviteter.


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Driftsaftale - outsourcing

  Cloud management

  Client management

  Patch management


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Brian Oldenborg

på 70107005 eller bo@mnetworks.dk