WEBSHOP +45 7010 7005

IT-Drift

Velfungerende it-systemer har stor betydning for virksomhedernes økonomiske, kommunikative og sikkerhedsmæssige opsætning.

Alt for ofte får virksomheder ikke udarbejdet en it-strategi, der tager tilstrækkelig højde for overvågning af kritiske systemer.

Hos M Networks agerer vi proaktivt og er i løbende dialog med vores samarbejdspartnere og kunder. På den måde får vores konsulenter dannet sig et overblik over virksomhedens opgavemæssige udfordringer og dertilhørende behov for drift af systemer og support af medarbejdere.

Vi sidder klar lige nu ...

og hver dag året rundt

Hos M Networks er det ikke udelukkende de større projekter, der vægtes højt. Mindre opgaver som toner til en printer og konfiguration af en brugers Skype står ligeledes højt på prioriteringslisten. Konsekvenserne af selv mindre mangelfulde systemer kan være til stor gene for medarbejdernes daglige arbejdsrytme.

For advokaten kan laptoppen inden retsmødet melde fejl på harddisken. For vvs-montøren kan defekte mobile enheder forhindre indtastning af gennemførte opgaver. Og for den fuldmægtige i kommunen kan periodisk overbelastning af økonomisystemer have negativ indvirkning på de deadlines, der vedrører udarbejdelse af budgetter.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

Casper Hovgaard Hansen

Drift- og supportkonsulent
chh@mnetworks.dk

Tinus Bjerknæs

Drift- og supportkonsulent
tsb@mnetworks.dk

Mads Pallisgaard Jensen

Drift- og supportkonsulent
mpj@mnetworks.dk

Rasmus Laursen

Teamleder, Drift- og supportkonsulent
rl@mnetworks.dk