WEBSHOP +45 7010 7005
8 virkelig gode grunde til at outsource din virksomheds IT

IT-Outsourcing

Smertefri flytning uden nedetid

Går dine overvejelser om IT-outsourcing på overflytningen? For os er smertefri migrering også et succeskriterium. Derfor beskriver vi alt, hvad vi har aftalt ned til mindste detalje. Vi holder planlægningsmøde(r) med dig og opbygger IT-miljøet trinvist. Undervejs tager vi backup af alle dine data og tester på udvalgte brugere. Det endelige ”cut-over” sker typisk i en weekend, hvor du kan regne med minimal nedetid.

komplicerede licensregler

Betaler I for meget for jeres licenser?

Lad os hjælpe jer med at forenkle de komplicerede licensregler, så I ikke ender med at betale for meget eller får en bøde for at betale for lidt.

FleksibilITet og frihed

Er I klar til trådløst netværk?

Trådløst netværk giver fleksibilitet og frihed. Få 30 dages buy & try hos M Networks.

Vi skaber værdi

Er I klar til den nye EU-persondataforordning?

EUs Persondataforordning bliver gældende i Danmark i maj 2018. Bøderne for overtrædelse kan blive op til 20 mio. euro eller 4% af virksomhedens omsætning. Ved I om jeres virksomhed er klar til de nye regler? Det kan vi hjælpe med.

Hurtig Respons

Vil I være fri for server-problemer?

Vi hjælper jer med at lægge hele eller dele af jeres data op i skyen, og vi sikrer, at jeres data er nemt tilgængelige og beskyttede.

Sikkert & Hurtigt

Vi passer på jer og I kan altid få fat i os

Vi overvåger jeres systemer 24/7, 365 dage om året. Hvis der skulle ske en fejlmelding, får vi hurtigt løst problemet. Og vi sørger for, at jeres systemer er sikrede. Det betyder, at I ikke skal bekymre jer om IT, det gør vi for jer og I kan koncentrere jer om jeres forretning.

Overskuelighed

Vi gør det nemt for jer

Vi sørger for, at jeres data bliver tilgængelige på en overskuelig måde på alle devices, så I kan koncentrere jer om mer- og krydssalg og får let ved at kommunikere med kolleger og kunder om salgstal, budgetter, projekter og aftaler.

Udviklende samarbejde

Mere end blot IT-Support

Med os som jeres IT-partner hjælper vi jeres virksomhed både med de udfordringer, I har lige nu og her, men også dem I får på længere sigt. Det betyder, at I roligt kan koncentrere jer om det I er bedst til: Jeres egen forretning.

Faglighed & viden

Vi holder os opdaterede

Vi følger med og kender den nyeste viden inden for IT- teknologi, IT-sikkerhed og IT-optimering. Samtidig sørger vi for, at I ikke betaler for flere IT-ressourcer end I bruger. Det giver jer tryghed for, at I køber det, der passer til jeres virksomhed.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

Casper Hovgaard Hansen

Drift- og supportkonsulent
chh@mnetworks.dk

Tinus Bjerknæs

Drift- og supportkonsulent
tsb@mnetworks.dk

Mads Pallisgaard Jensen

Drift- og supportkonsulent
mpj@mnetworks.dk

Rasmus Laursen

Teamleder, Drift- og supportkonsulent
rl@mnetworks.dk