Patch management

Patch Management er vigtigt for den enkelte bruger, da manglende opdatering af applikationer kan medføre store tidstab og have negativ indvirkning på virksomhedernes arbejdsgange. Derfor har vi i M Networks udarbejdet en klar procesplan, hvor vi tager hånd om virksomhedernes behov i forhold til Patch Management. Nedeunder ses et illustrativt uddrag af procesplanen.

Services Patch Management


Patch Management og udvikling af opdateringsstrategi til applikationer spiller en vigtig rolle for M Networks.

Vores fagligt kompetente konsulenter håndterer udviklingen ved at gøre brug af de nyeste produkter på markedet. Lancering af nye produkter har inden for de senere år betydet, at processer der vedrører Patch Management i højere grad er blevet automatiseret.

Med automatiseringsprocceserne følger der både fordele og ulemper. Her er det vigtigt at være opmærksom på, hvilke patches, der eventuelt kan være sårbare overfor skiftet fra manuel til fuldautomatisk styring.

En væsentlig fordel ved automatisering af Patch Management er øget sikkerhed, da opdateringer installeres inden for faste tidsintervaller, hvorimod manuelle opdateringer i højere grad er afhængige af menneskelige faktorer.

I M Networks er vi særdeles opmærksomme på de behov, som vores samarbejdspartnere har i forhold til Patch Management. Derfor er vi også bevidste om vigtigheden i det at have en køreplan for, hvordan og hvornår patches rulles ud til de virksomheder, som vi samarbejder med.

Her spiller elementer som fejlfinding, kvalitetskontrol og sikkerhedsprocedure en vigtig rolle. Vores konsulenter har stor ekspertise, både hvad angår Microsoft baserede applikationer samt 3. parts applikationer.


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Driftsaftale - outsourcing

  Hosting & Housing

  Cloud management

  Client management


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Rasmus Laursen

på 70107005 eller rl@mnetworks.dk