WEBSHOP +45 7010 7005

Software

M Networks A/S > Software

Software

Computer software er et sæt instruktioner, data eller programmer, der bruges til at betjene computere og udføre specifikke opgaver. Det er det modsatte af hardware, som beskriver de fysiske aspekter af en computer. Software er et generisk udtryk, der bruges til at henvise til applikationer, scripts og programmer, der kører på en enhed.

M Networks har lang erfaring med både hardware of software og er altid klar til rådgive dig til den optimale løsning for netop din virksomehed.

Azure Virtual Desktop 

Med Microsoft Azure Virtual Desktop får du nemt og hurtigt adgang til dine applikationer, programmer og det der ellers ligger på din desktop via cloud. Det bedste af det hele? Det er hverken dyrt eller tidskrævende at komme igang.

Microsoft 365

Microsoft 365 er fremtidens kontor til den mobile medarbejder. Med de kendte apps Outlook, Excel og cloudtjenesterne OneDrive og Teams kan man skabe og dele hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Microsoft Azure

Microsoft Azure giver dig adgang til færdigbyggede cloud-tjenester, hvor du kun betaler for det, du bruger. Azure er løsningen for virksomheden der ønsker en moderne og fremtidsorienteret måde at drive IT på.

VMware

VMware er det perfekte værktøj til drift af virksomhedens IT-system. Dog kan det være en jungle at kaste sig ud i virtualisering af servermiljøer. Vores mangeårige erfaring hjælper dig sikkert og effektivt igennem implementeringen af platformen.

Veeam

Med Veeam backup får din virksomhed en løsning, der tager backup af hele din infrastruktur. I tilfælde af fejl eller nedbrud på servermiljø, reduceres restore og genskabelsesprocesser til et absolut minimum. 

BitDefender

Teknologien bag BitDefender anses som det nærmeste man kommer en ufejlbarlig virusbekæmpelse. Læs mere om BitDefenders funktioner og egenskaber.

Vipre

Vipre-mailscanning beskytter din virksomhed mod udefrakommende trusler som virus og spam. Vipre-mailscanning indgår som et element i en sikkerhedsanalyse.

Microsoft Intune

Få kontrol over medarbejdernes mobile enheder, og styr hvilke data der kan tilgås og hvem der kan tilgå dem. Intune er et nemt, billigt og nyttigt redskab, også for den mindre virksomhed. 

Podio

Antallet af kommunikationsværktøjer stiger, og medarbejderne kan have vanskeligt ved at lokalisere data og informationshistorik. Podio er et projekt- og kommunikationsværktøj der samler det hele.

LearningBank

LearningBank har gjort det nemt at lære medarbejdere nye færdigheder. Det gælder både jeres fastansætte som skal opkvalificeres og ikke mindst nye medarbejdere der skal onboardes. 

 

Er du i tvivl om hvad du skal vælge?

Gratis og uforpligtende rådgivning

Vi rådgiver om indkøb af hardware, software og licenser. 

M Networks har i mange år ydet en kompetent rådgivning og effektiv support, uanset om det har drejet sig om virtualisering af servere, infrastruktur, backup eller valg af hardware/software, hvilket har hjulpet os til en yderst stabil drift. Jeg tøver derfor ikke med anbefale dem til andre.

 
Henrik HedegaardIT-ansvarlig
Martinus logo

Kompetent IT leverandør, Welltec A/S har ved flere lejligheder gjort brug af M Networks’ IT services, hvad enten det har været rådgivning, support eller projekter, og vi har hver gang oplevet en professionel tilgang til tingene. M Networks får derfor vores varmeste anbefalinger.

 
Allan SchmidtIT Operation Manager - Welltec A/S
Welltec logo