WEBSHOP +45 7010 7005

Veeam

Med Veeam backup får din virksomhed en løsning, der tager backup af hele din infrastruktur.
Veeam

Backup af infrastrukturen

For dig og din virksomhed har en samlet backup løsning den afgørende fordel, at restore og genskabelsesprocesser, i tilfælde af fejl eller nedbrud på servermiljø, reduceres til et absolut minimum. Dvs. en betydelig reduktion af de økonomiske udgifter og de tidsmæssige omkostninger til disaster recovery.

Hvad kan Veeam gøre for din virksomhed?

Veeam, der er bredt anerkendt for sin meget lille fejlmargin, har den konkrete fordel, at processer der vedrører disaster recovery ofte reduceres med flere hundrede procent. Det kunne eksempelvis være en virksomhed, hvor der er fejl på domaincontrolleren.

Her bruger virksomheden 6 til 8 timer på at undersøge årsagen til fejlen. Med en Veeam backup slipper virksomheden for at bruge 6.000 til 8.000 kr. på at lokalisere fejlen. I stedet udrulles Veeam backup inklusiv en funktionel domaincontroller, ofte inden for en time.

Intelligent værktøj til overvågning af data

Nogle backup løsninger har den ulempe, at de blot bekræfter eksistensen af den data, der er kørt backup på. Dvs. i tilfælde af nedbrud på en server får virksomheden sin data tilbage uden at have sikkerhed for, om den reetablerede server fungerer sammen med resten af miljøet. Her har Veeam den ekstra fordel, at funktionaliteten på reetablerede servere analyseres, hvilket betyder, at virksomheden får vished for, hvor der skal sættes ind i tilfælde af fejl på backuppen.

Blandt de fejltyper, der opstår i forbindelse med udrulning af mindre gode backup løsninger finder man bl.a. certifikater til produkter, rettigheder til brugere og avancerede indstillinger til mailopsætning. Dvs. hvor virksomheden har taget et stykke software og implementeret nogle specifikke funktioner, der er tilpasset de daglige arbejdsgange.

Veeam tager højde for disse faktorer og er i stand til at aflæse al data inklusiv de typer software, hvor programmører har tilpasset miljøet virksomhedens arbejdsgange. For jer som virksomhed har det enorm betydning, da I slipper for at dokumentere samtlige ændringer af it-infrastrukturen.

Veeam – Fleksibilitet og brugervenlighed

En af de væsentligste fordele med Veeam er, at du får et produkt, der både understøtter Hyper V og VMware vSphere. Dermed er din virksomhed sikret en fleksibilitet, der tager højde for fremtidige konfigurationer af det virtuelle servermiljø.

Installation af Veeam er nemt at gå til og kan som regel implementeres på ca. 30 minutter. Der kræves ingen ny opsætning af servermiljø og antallet af opdateringer er minimalt. Du behøves ikke nogen doktorgrad i backup, og Veeam kan med lidt vejledning betjenes af virksomhedens øvrige medarbejdere.

Backuppen skal matche værdien af virksomhedens data

Værdien af de data, der i dag forvaltes af danske virksomheder, er de senere år vokset eksplosivt. Det skyldes, at IT og opbevaring af data har overtaget store dele af de forretningsområder, der inkluderer udvikling af kerneprodukter til det omkringliggende samfund.

Dermed stilles der også højere krav til implementering af komplekse datastrukturer i de forskellige backup løsninger. Virksomhedernes afhængighedsforhold til velfungerende it-systemer betyder, at IT-chefen bør tænke sig om en ekstra gang inden han/hun vælger den billigste backup løsning.

I M Networks har vi gennem årenes løb implementeret Veeam hos en lang række virksomheder, herunder uddannelsesinstitutioner, advokatkontorer, banker, rederier og interesseorganisationer. Vi er ikke i tvivl om, at Veeam indfrier forventningerne og har i flere omgange udrullet fejlfri backup til vores kunder.

Vedrørende de økonomiske aspekter er Veeam ikke et produkt, der er billigere end andre backup-løsninger. Men på længere sigt opnår virksomheden stadig en række økonomiske fordele, da de daglige arbejdsgange ikke udsættes for unødig støj, men i stedet er præget af en infrastruktur, som først og fremmest er kendetegnet ved sin stabilitet.