WEBSHOP +45 7010 7005

Outsourcing

Outsourcing

Outsourcing er et spørgsmål om tillid. Helt basalt handler det om, at du har tillid til at vi kan drive jeres IT-platform mere effektivt, med et højere serviceniveau og selvfølgelig gerne billigere end du selv kan. Hvorfor skulle du ellers betro os jeres IT-platform eller dele af den?

Vores mål er at sikre en stabil daglig drift, så I kan fokusere på at udvikle og digitalisere jeres forretning. Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe jer med.

Vi sikrer en høj grad af standardisering, integration og automatisering i Drift og Operation. Vi ser dette som en vej for dig til at minimere kedeligt rutinearbejde og tid, som i stedet kan investeres i mere komplicerede opgaver og udvikling af bedre løsninger.

Det er ligegyldigt hvor i verden din IT-platform befinder sig, og hvor dine medarbejdere arbejder fra. Vi har løsningerne som forbinder din IT-platform med dine medarbejdere. Det vigtigste for os er, at det er effektivt og lever op til de krav for behandling af data som myndigheder stiller. Derfor tilbyder vi både lokale og globale IT-sourcing løsninger.

Managed Services og Enterprise Services

“Vi opnåede ikke alt hvad vi ønskede sidste år på grund af manglende service og support”. 

“Vi havde for mange serviceafbrydelser og for meget nedetid”.

Kan du genkende disse udsagn?  Vi kan hjælpe med at løse dine udfordringer.

Kontakt os vedrørende outsourcing

Book en uforpligtende assessment, og find ud af hvad outsourcing kan betyde for jer. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt, eller på det tidspunkt du ønsker. Alternativt kan du også ringe på 7010 7005

    Kontakt os på:

    +45 7010 7005

    Miran Kurt

    Teamleder, Kunderådgiver
    mk@mnetworks.dk