WEBSHOP +45 7010 7005

Data services (kladde)

M Networks A/S > Projekter > Data services (kladde)

Data er nutidens sølv og bliver morgendagens guld

I nutidens agile hverdag hvor mange virksomheders processer strækker sig over flere afdelinger og systemer, og hvor der er et stigende krav til transparens og øjeblikkelig handling, stilles der store krav til fordeling af data i systemerne, og et kritisk behov for at de er rigtige og altid tilgængelige.

Beslutninger træffes i dag konstant på baggrund af data, hvorfor tiden hvor ”hov, vi mangler opdaterede kundedata i shoppen” er forbi – for det kan nemt have fatale konsekvenser.

Tidens trend er, at vi i større grad arbejder på distancen, hvorfor der er et stigende behov for selvledelse samt digitaliserede arbejdsprocesser. At være i kontrol over sine data er en af de grundlæggende forudsætninger.

Data er nutidens sølv og bliver morgendagens guld

Kan du nikke genkendende til en af disse situationer: 

  • Data er ikke opdateret og jeg bliver nødt til at slå data og information op i flere forskellige systemer, regneark mv. for at udføre en opgave eller proces eller for at træffe en beslutning.
  • Jeg har flere uforståelige regninger på cloud-løsninger og jeg ved ikke om jeg har de rigtige løsninger eller om jeg betaler for meget – og ikke mindst, hvad betaler jeg egentlig for?

  • Jeg arbejder i IT-afdelingen og synes, at vi har for mange SQL servere og betaler store summer til licenser, og kan egentligt ikke helt forstå sammenhængen. Og det virker helt uoverskueligt.

  • Jeg har ansvaret for et program, som skal overgå til en ny version eller til en anden leverandør og har fået af vide, at jeg kommer til at mangle data og/eller at opgaven både bliver dyr og virker uoverskuelig.

  • Det er ikke til at gennemskue, hvordan en fremtidig dataplatform kan komme til at se ud – skal den i skyen? Hvad skal i skyen? Og skal det overhovedet i skyen? 

  • Vores systemer har levet deres eget liv og jeg er usikker på hvor der skal og bør sættes ind for at få overblikket tilbage.

 

Vores kunders udfordringer er meget forskellige og derfor tilpasser vi selvfølgelig vores løsning til den enkelte kunde. Men baseret på vores  erfaring, har vi sammensat nogle forskellige løsninger, som hver især hjælper et data problem. 

 

CASES

Fra akutte problemer til struktureret forbedring og driftsassistance

Fra manglende overblik
og ustabilitet 
til kontrol og orden

Du kender sikkert situationen hvor...

… data ikke er opdateret eller hvor du har behov for at opslå data og information i flere systemer, regneark mv. for at udføre den aktuelle proces eller træffe den rette beslutning

… du sidder med uforståelige regninger på dine cloud-løsninger. Har jeg de rigtige eller betaler jeg for meget – og ikke mindst hvad betaler jeg egentligt for?

…du sidder i IT-afdelingen og synes, at I har alt for mange SQL servere og betaler store summer til licenser, og kan egentligt ikke helt forstå sammenhængen. Og det virker helt uoverskueligt.

… du sidder med ansvaret for et program, som skal overgå til en ny version eller til en anden leverandør og har fået af vide, at du kommer til at mangle data og/eller at opgaven både bliver dyr og virker uoverskuelig.

… det ikke er til at gennemskue, hvordan en fremtidig platform kan komme til at se ud – skal den i skyen? – hvad skal i skyen? – skal det overhovedet i skyen?

… systemet har levet sit eget liv, og du er reelt usikker på hvor der skal og bør sættes ind

Kontakt os på:

+45 7010 7005

Miran Kurt

Miran Kurt

Teamleder, Kunderådgiver
mk@mnetworks.dk