WEBSHOP +45 7010 7005

Data services

M Networks A/S > Projekter > Data services

Data er nutidens sølv og bliver morgendagens guld

I nutidens agile hverdag hvor mange virksomheders processer strækker sig over flere afdelinger og systemer, og hvor der er et stigende krav til transparens og øjeblikkelig handling, stilles der store krav til fordeling af data i systemerne, og et kritisk behov for at de er rigtige og altid tilgængelige.

Beslutninger træffes i dag konstant på baggrund af data, hvorfor tiden hvor ”hov, vi mangler opdaterede kundedata i shoppen” er forbi – for det kan nemt have fatale konsekvenser.

Tidens trend er, at vi i større grad arbejder på distancen, hvorfor der er et stigende behov for selvledelse samt digitaliserede arbejdsprocesser. At være i kontrol over sine data er en af de grundlæggende forudsætninger.

CASES

Fra akutte problemer til struktureret forbedring og driftsassistance

Fra manglende overblik
og ustabilitet 
til kontrol og orden

Du kender sikkert situationen hvor...

… data ikke er opdateret eller hvor du har behov for at opslå data og information i flere systemer, regneark mv. for at udføre den aktuelle proces eller træffe den rette beslutning

… du sidder med uforståelige regninger på dine cloud-løsninger. Har jeg de rigtige eller betaler jeg for meget – og ikke mindst hvad betaler jeg egentligt for?

…du sidder i IT-afdelingen og synes, at I har alt for mange SQL servere og betaler store summer til licenser, og kan egentligt ikke helt forstå sammenhængen. Og det virker helt uoverskueligt.

… du sidder med ansvaret for et program, som skal overgå til en ny version eller til en anden leverandør og har fået af vide, at du kommer til at mangle data og/eller at opgaven både bliver dyr og virker uoverskuelig.

… det ikke er til at gennemskue, hvordan en fremtidig platform kan komme til at se ud – skal den i skyen? – hvad skal i skyen? – skal det overhovedet i skyen?

… systemet har levet sit eget liv, og du er reelt usikker på hvor der skal og bør sættes ind

Kontakt os på:

+45 7010 7005

Miran Kurt

Teamleder, Kunderådgiver
mk@mnetworks.dk