WEBSHOP +45 7010 7005

Microsoft Azure

M Networks A/S > Rådgivning > Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure giver dig adgang til cloud services, hvor du kun betaler for det, du bruger.

Du får adgang til mere end 100 færdigbyggede cloud-tjenester, der kan understøtte din virksomheds samlede IT-løsning. Tjenesterne fungerer som byggemoduler, du kan tage i brug med det samme.

Din virksomhed kan bruge et miks af Azures cloud services til at bygge, udrulle og administrere alt fra enkeltstående, simple serverløsninger og applikationer til en kompleks IT-infrastruktur med avancerede tjenester. Azure er derfor en god løsning, hvis din virksomhed ønsker en mere moderne og fremtidsorienteret måde at drive IT på. Azures cloud services er certificerede til at understøtte de nye krav til databehandling. Alle cloud services afregnes ved forbrug og/eller tilgængelighed.

Udnyt nye muligheder med Azure

M Networks kan administrere, konfigurere og implementere services i Microsoft Azure, herunder virtuelle netværk, virtuelle maskiner, Web apps samt lagring i Azure.

Vi kan også administrere Azure AD og konfigurere Azure AD integration med on-premises Active Directory domæner.

Med Azure kan data-drevne virksomheder på ét sted samle sine data, der før har været spredt og gemt i systemer hos forskellige leverandører. Data fra programmer placeret i Azure er let tilgængelige og kan integreres på tværs af forretningskritiske systemer. Derudover åbner platformen op for at udnytte nye teknologier, som fx Internet of Things.

Rejsen med Azure starter her

M Networks er Azure guld partner, og vores konsulenter har brugt mange timer på at dygtiggøre sig. Vi står derfor altid parate til at hjælpe med rådgivning.

Vores mål er, sammen med dig og din virksomhed, at finde ud af om Azure kan løfte dine udfordringer og hjælpe dig gennem transformationen fra A til Z.

Har du spørgsmål?

Book en tid med en af vore dygtige konsulenter. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt, eller på det tidspunkt du ønsker. Alternativt kan du også ringe på 7010 7005

  Sikkerhed i skyen

  Er sikkerheden i skyen til at stole på?

  Microsoft tager dette emne ganske alvorligt og har derfor et utal af sikkerhedsmekanismer indbygget i platformen.

  Ligesom det er tilfældet på Microsoft 365 platformen, indeholder Azure platformen en sikkerhedsportal, der løbende alarmerer om sikkerhedsproblemer, og giver anbefalede indstillinger til services for at optimere sikkerheden. Derudover lever platformen op til en lang række af internationale og branchespecifikke overensstemmelsesstandarder, f.eks. ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 og SOC 2.

  Endvidere ejer og styrer man selv alle ens data i skyen. Adgang til infrastruktur, services og systemer kan styres ned til mindste detalje ved hjælp af betinget adgangskontrol, som både indbefatter to-faktor-godkendelse, geografiske lokationer og certifikater.

  Services i Azure

  Nogle af de mest anvendte services i Microsoft Azure er Virtual Machines, Active Directory Domain services, SQL Database, Web services, Storage og Backup/Recovery.

  Kontakt os på:

  +45 7010 7005

  Miran Kurt

  Miran Kurt

  Teamleder, Kunderådgiver
  mk@mnetworks.dk
  Brian Oldenborg M Networks

  Brian Oldenborg

  Teamleder, Senior systemkonsulent
  bo@mnetworks.dk