M Networks - Vi leverer konsulentydelser af høj kvalitet til gavn for danske og internationale virksomheder!

Her kan du bl.a. finde information, der vedrører rådgivning til opsætning af IT-infrastruktur, genskabelse af tabt data samt jeres muligheder for at modtage IT-undervisning hos vores dygtige samarbejdspartnere.

Ydelser Forside

 

Dynamiske konsulentydelser skaber økonomisk råderum

I M Networks har vi fokus på udvikling og fornyelse, når det gælder levering af konsulentydelser til vores samarbejdspartnere. Efteruddannelse, deltagelse ved større it-arrangementer og arbejdsmiljø er blot nogle af de elementer, hvor medarbejderne opdateres på ny viden.

Denne viden gør vi i høj grad brug af, når vores konsulenter yder support, drift og opbygning af it-infrastruktur hos vores danske og internationale samarbejdspartnere.

 

Overdragelse af it-løsninger Vi hjælper jer med at komme godt i gang

For M Networks medarbejdere spiller vidensdeling en vigtig rolle i forbindelse med implementering af it-løsninger. Vi tilbyder gennemførelse af projekter on site, hvilket giver vores samarbejdspartnere mulighed for at deltage i de forskellige arbejdsopgaver og på den måde få etableret et konstruktivt samarbejde med vores konsulenter.


Styr på licenserne Vær på forkant med udviklingen

Hver år modtager myndigheder og virksomheder store ekstraregninger, fordi de ikke har styr på diverse it-licenser, som kan være særdeles komplekse. Her spiller forudseenhed en vigtig rolle, da licenserne varierer fra udbyder til udbyder.

Vores konsulenter håndterer ændringer i retningslinier ved at være på forkant med udviklingen og aktivt følge med i it-branchens dækning af licensdebatten. Den indhentede viden formidles ud til vores samarbejdspartnere, som derved får nemmere ved at implementere de løsninger, der matcher gældende politik på området.


M Networks - sikkerhed skaber tryghed

It-sikkerhed bør være i højsædet hos enhver virksomhed. Manglende sikkerhed skaber utryghed og kan i værste fald føre til interne stridigheder på arbejdsplasen, fratagelse af økonomiske ressourcer og tab af data. Hos M Networks har virksomheder mulighed for at få udarbejdet en sikkerhedsanalyse til forebyggelse mod hacker-angreb. Dermed skabes den tryghed, som er afgørende i forhold til udvikling af kerneforretning.


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Konsulentydelser

  Services


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Miran Kurt

på 70107005 eller mk@mnetworks.dk