WEBSHOP +45 7010 7005

Konsulentydelser

Hvis der er brug for anden assistance

Konsulenter der forstår dine behov

Hos M Networks forstår vi vigtigheden af, at man ikke blot hyrer en konsulent til en opgave der skal udføres, man inviterer samtidig en ekstern deltager ind i ens forretning. Vi er derfor opmærksomme på at et forhold mellem konsulent og kunde ikke blot er et arbejdsforhold, men i lige så høj grad et tillidsforhold.

Det er derfor ikke kun vigtigt for os at kunden får en kompetent og tilfredsstillende ydelse, men samtidig at kunden oplever konsulenten som en værdifuld sparringspartner, der forstår Jeres forretning og dermed også Jeres behov for IT-assistance.

Vores konsulenter opdateres naturligvis løbende i forhold til den aktuelle produktudvikling på deres specifikke kompetenceområder således at det faglige niveau altid er på plads. For dig betyder det, at du altid møder en konsulent som har både stor praktisk erfaring, men samtidig konstant udvikler sig på deres faglige kompetencer.

Med M Networks som din IT-partner, får du et fast konsulent-team, der har øje for Jeres IT-mæssige udfordringer, og arbejder i løsninger fremfor begrænsninger.

Vigtige overvejelser

Spørg os om råd og vejledning

Hos M Networks udvikler vi skræddersyede løsninger for vores kunder. Alle udviklingsprojekter indeholder naturligvis en række iterationer, og vores konsulenter har en bred vifte af kompetencer:

LEVERANCE

Projektstyring
Uddannelse
Support

IMPLEMENTERING

Installation af standardløsninger
Konfigurering
Tilpasninger

TEST

Planlægning og styring
Automatiserede tests
Brugertest

UDVIKLING

Skræddersyede løsninger
Integration af systemer
Datamigrering

LØSNINGSBESKRIVELSE

Afdække løsningsrum
Kravspecifikation
Prototype og koncepttest

LØSNINGSBESKRIVELSE

Afdække løsningsrum
Kravspecifikation
Prototype og koncepttest

Behov

Analyse af processer
Udforske forretningsmuligheder
Vælge den rette løsning

Vi er med hele vejen!

Sikkerheds-
analyse

Til daglig varetager vi implementering af sikkerhedsmæssige procedurer for bl.a. advokatkontorer, bankvirksomheder, rederier, vvs-firmaer og interesseorganisationer.

IT-sikkerhed

Understøtter IT-sikkerheden i din virksomhed dine forretningsmål? At sikre sin virksomheds it kan virke som en uoverskuelig opgave.

Kontakt os på:

+45 7010 7005

Brian Bøggild

Senior systemkonsulent
bb@mnetworks.dk

Allan Clausen

Senior systemkonsulent
ac@mnetworks.dk

Brian Oldenborg

Teamleder, Senior systemkonsulent
bo@mnetworks.dk