Uddannelse

Hos M Networks lægger vi stor vægt på vidensdeling og opkvalificering af vores samarbejdspartneres IT-kompetencer. For nogle virksomheder kan administration af IT-infrastruktur nemlig være en vanskelig proces, der stjæler tid fra udvikling af kerneforretning. Derfor er vores konsulenter særdeles bevidste om, i forbindelse med gennemførelse af IT-projekter, at inddrage virksomhedens medarbejdere i opgaveprocessen og på den måde få tildelt ejerskab.

Ydelser Opkvalificering Af Virksomhedens Medarbejdere

 

Vidensdeling – vejen til optimal brug af IT-værktøjer

For mange virksomheder kan implementering af IT-værktøjer være en stor udfordring, hvor medarbejderne skal afsætte tid og ressourcer til nye arbejdsgange.

Denne problematik håndterer vores konsulenter ved at tilbyde vores samarbejdspartnere gennemførelse af projekter on location. På den måde får virksomhedens medarbejdere mulighed for at følge med, trin for trin, i selve opbygningsfasen.

Eksempelvis i forbindelse med implementering af Office 365 yder vores konsulenter rådgivning om, hvordan medarbejdere får størst muligt udbytte af de enkelte applikationer.

Der kan være medarbejdere, der har behov for at blive instrueret i Lync, og hvordan de optimerer deres brug af kommunikationsværktøjer. Andre medarbejdere har måske mere behov for at få et overblik over Office 365’s sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

 

M Networks tilbyder kurser gennem vores samarbejdspartnere

Der findes adskillige kursusudbydere, der tilbyder opkvalificering af medarbejderes IT-kompetencer. Her bør man som virksomhed være opmærksom på, hvilke kursusudbydere, der matcher behov i forhold til kerneforretning.

Gennem årene har vi i M Networks opbygget et tæt samarbejde med de kursusudbydere, der efter vores mening, kan udruste virksomheder med IT-kompetencer, der matcher de udfordringer som eksempelvis et rederi, en vvs-virksomhed, et advokatkontor eller en menneskerettighedsorganisation står overfor.

Nedenunder ses et uddrag, der kort skitserer et par af de kursusudbydere, som M Networks indgår i et samarbejde med.

 

Segment

Segment ApS

Segment, der er Microsoft partner (Gold Server Platform), har udover Office-pakken bl.a. specialiseret sig i SQL-Business Intelligence, iOS-programmering for iPhone/iPad og personlig kompetenceudvikling.

Læs mere på segment.dk

Arrow

Arrow ECS
 

Tilbyder bl.a. kurser inden for VMware, Citrix og Symantec relaterede produkter. 

Tilbyder mere end 150 forskellige kurser, herunder HP, IBM og McAfee relaterede produkter. Derudover har virksomheder mulighed for at få tilbudt skræddersyede kurser, der er tilpasset individuelle behov.

Læs mere på arrowecs.eu/dk

 

 


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Konsulentydelser

  Rådgivning

  Om os


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Rune Bak Jensen

på 70107005 eller rbj@mnetworks.dk