Rådgivning

Opbygning af IT-infrastruktur er en kompleks proces, som kræver, at man som virksomhed modtager rådgivning af høj kvalitet. I M Networks leverer vi komplette løsninger, der bl.a. tager højde for udfordringer i forhold til outsourcing, sikkerhed og økonomi. Udgangspunktet er altid den enkelte virksomheds kerneforretning, som vi indtænker i den strategiske planlægning og optimering af IT-infrastruktur.

Ydelser Raadgivning

 

Øget digitalisering betyder flere udfordringer for danske virksomheder

Udviklingen på IT-området har de senere år været igennem en rivende udvikling, hvor virksomhedernes afhængighedsforhold til funktionsduelige IT-systemer er steget markant. Forsvarlig lagring af elektronisk data er i dag altafgørende, hvis danske virksomheder skal fastholde samt udvikle deres konkurrenceevne.

M Networks yder rådgivning til en bred vifte af danske virksomheder, herunder advokatkontorer, rederier, bankvirksomheder og boligorganisationer. Vi har derfor et solidt kendskab til forskellige typer af forretningsgange og de tilhørende IT-udfordringer, der følger med.

Vi engagerer os i forhold til vores kundekreds og er særdeles grundige, når det gælder research af virksomhedernes kerneforretning. På den måde yder vi rådgivning, der matcher virksomhedens reelle behov, og som ikke resulterer i unødige økonomiske omkostninger.

 

IT-rådgivning - Hvad skal man som virksomhed være opmærksom på?

Nedenunder følger en oversigt, der skitserer nogle af de faktorer, som vi i M Networks indtænker i vores strategiske rådgivning af danske og internationale virksomheder.

Outsourcing

Outsourcing virker umiddelbart som den nemme løsning, da virksomheden udliciterer håndtering af diverse hardware og software komponenter. Imidlertid er outsourcing ofte forbundet med en række problemkomplekser, som der skal tages højde for. Her tænkes der på transport af data mellem sky og lokalt miljø, valg af webhotel, konfiguration af servere i skyen og lagring af personfølsomme oplysninger hos eksterne udbydere.

 

Sikkerhed

Her skal virksomheden være opmærksom på adgang til serverrum, medarbejdernes omgang med IT-udstyr, opsætning af firewall og iværksættelse af beredskabsplaner i forbindelse med hackerangreb.

 

Økonomi

Her er det vigtigt, at pris og kvalitet hænger sammen, når IT-infrastrukturen skal opgraderes. Nogle virksomheder betaler for lidt, hvilket ofte resulterer i mangelfulde IT-systemer. Mens andre betaler for meget og tilkøber løsninger, som overstiger virksomhedens reelle behov.


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Strategi

  Cloud Assessment

  Hardware & Software

  Produkter


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Rune Bak Jensen

på 70107005 eller rbj@mnetworks.dk