Strategisk tilgang til opgaven

It-strategien skal understøtte virksomhedens overordnede mål.

Ydelser Strategi

 

It og kerneforretning - hvordan man skaber sammenhæng

I M Networks har vi siden 1990´erne opbygget en specialistviden, der både på den korte og lange bane, understøtter danske og internationale virksomheders strategiske målsætninger. Til daglig opbygger vi it-infrastruktur hos advokatkontorer, bankvirksomheder, rederier, kommuner og interesseorganisationer. 

Når virksomhedens specialister udarbejder foranalyser til større opgaver, indgår der altid overordnede forretningsstrategier, der skal indarbejdes i beslutningerne. Her er det eksemplevis vigtigt at vurdere, om der er tale om en virksomhed i vækst eller en virksomhed, der som led i en større omstillingsproces, ønsker at nedbringe diverse driftsomkostninger.   

 

Kompetencer målrettet virksomhedens forretningsgrundlag 

For at sikre virksomhedens it-infrastruktur er det vigtigt med et konstruktivt samarbejde mellem M Networks konsulenter og vores samarbejdspartnere. Her spiller specialisering i forhold til kompetencer og produkter en vigtig rolle.  

Rådgivning, der omfatter cloud-computing, licenser og it-sikkerhed hører til blandt de kerneydelser, hvor M Networks konsulenter implementerer løsninger hos virksomheder i ind- og udland.  

Specialiseringsgraden må dog ikke være større end, at konsulenterne er i stand til rådgive samarbejdspartnere om ydelser, der ligger uden for deres eget kerneområde. På den måde sikres fleksibiliteten i de implenterede løsninger, og at virksomhederne ikke stilles overfor nye medarbejdere, hver gang infrastrukturen skal opgraderes.  

Microsoft, Citrix og VMware er blandt de kerneprodukter, som vores konsulenter beskæftiger sig med på dalig basis. Med vores kritiske tilgang til implementering af produkter sørger vi for at tilgodese virksomhedernes reelle behov. Ingen virksomheder er tjent med løsninger, som ikke spiller en væsentlig rolle i de daglige forretningsgange.

 

Ydelser Strategi 2

 

 


Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Konsulentydelser

  Referencer

  Om os

  Rådgivning


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Rune Bak Jensen

på 70107005 eller rbj@mnetworks.dk