WEBSHOP +45 7010 7005
Har du styr på din IT-sikkerhed?

IT-sikkerhed der understøtter din forretning

Er du i tvivl, om din virksomhed er beskyttet optimalt mod nye IT-trusler? Vores tilgang til IT-sikkerhed er strategisk. Vi analyserer og risikovurderer gerne din forretning først. Vores specialister afdækker konstant markedet for de bedste sikkerhedsløsninger og tilfører dem skalerbarhed. Sådan sikrer vi, at du får en IT-sikkerhedsløsning, der beskytter din forretning optimalt.

Hos M Networks har vores konsulenter stort fokus på dokumentation og målsætning. Vi er blandt Skandinaviens dygtigste, når det gælder udarbejdelse af sikkerhedsanalyse til små og mellemstore virksomheder.

Til daglig varetager vi implementering af sikkerhedsmæssige procedurer for bl.a. advokatkontorer, bankvirksomheder, rederier, vvs-firmaer og interesseorganisationer.

Vores konsulenter er omstillingsparate og er både i stand til at betjene vores samarbejdspartnere remote og on location. Derudover er konsulenterne vant til at håndtere en bred vifte af sikkerhedsmæssige problemstillinger i forbindelse med opgradering af IT-infrastruktur.

Dette inkluderer bl.a. implementering af Office 365, opsætning af Windows server, Cisco Firewall og Citrix Netscaler. Nedenunder ses et uddrag af den overordnede handlingsplan, som vores konsulenter benytter til udarbejdelse af sikkerhedsanalyse.

GAP-ANALYSEN FORETAGES MED UDGANGSPUNKT I DIN VIRKSOMHEDS STRATEGIER, SIKKERHEDSPOLITIKKER OG GE- NEREL BEST PRACTICE.

GAP-ANALYSEN DEFINERER KRAV I FORHOLD TIL STANDARDER

Gap-analysen har til formål at identificere de gaps (huller), der skal lukkes, for at du og din virk- somhed efterlever standarden i forhold til jeres særlige profil. En øvelse, der forbedrer jeres konkurrenceevne gennem ressourcestyring og effektivisering.

GAP-ANALYSEN DEFINERER MÅL I JERES VIRKSOMHED

Gap-analysen definerer, hvordan strategiske eller taktiske mål forankres i virksomheden, for såvel det administrative, operationelle eller det tekniske niveau. Gap-analysen danner grundlag for de indsatsområder, der skal fokuseres på, og de handlinger der skal foretages.

FÅ UDARBEJDET EN GAP-ANALYSE

M Networks hjælper med at udarbejde en GAP-analyse, uanset om du og din virksomhed har planer om at gå hele vejen til certificering eller ønsker et effektivt styringsinstrument til et bedre resultat.