WEBSHOP +45 7010 7005

Digital transformation

Tramsformation

Digital transformation:
Få professionel rådgivning

Styr dine transformations-projekter sikkert frem til realisering og gevinst!

Hastighed, Skalering, Værdiskabelse

Syv gode råd til at komme i gang med digital transformation i praksis

Digital transformation er en stor udfordring for mange produktionsvirksomheder, der både indebærer udbredelse af digitalisering i organisationen og en ændret måde at arbejde på. Her får du syv gode råd til, hvordan man i praksis kommer i gang med digital transformation.

1. Ledelsen og medarbejderne skal forstå og bakke op om forretningsmuligheder i digital transformation
Når ledelsen og medarbejderne kan se forretningsumlighederne, er det først muligt at gennemføre transformationen. Brug derfor tid på at få visionen og retningen til at bundfælde sig i organisationen.
Ledelsens opbakning er afgørende, og der skal allokeres tid og resurser for at transformationen lykkes.

2. Etabler tværgående teams og arbejd eksperimenterende på tværs
Digital Transformation og I4.0 kræver i højere grad, at der arbejdes på tværs af interne fagligheder og siloer. Der kan med fordel oprettes et transformationsteam, der fungerer som en katalysator for den digitale transformation og koordinerer de pilotprojekter, der søsættes. I den forbindelse er det vigtigt at der udpeges roller, og at kernemedarbejderne involveres i pilotprojekterne.

3. Start i det små og skaler op
Ved at starte i det små får man mulighed for at inddrage medarbejdere på tværs af organisationen og hurtigt gøre sig nogle erfaringer med eksempelvis udvikling af digitale services. Ved at udvikle Minimal Viable Products (prototyper) er det muligt at udvikle løbende og give medarbejderne og kunderne større indflydelse.

4. Flere medarbejdere skal være i stand til at bidrage til løbende analyse og udvikling
Medarbejderne skal være i stand til at udnytte kundedata til udvikling af nye produkter og services. Udviklingen af disse sker således ikke længere i isolerede udviklingsenheder, men bør i højere grad udvikles i dialog med jeres kunder.

5. Skab videnskultur og indgå i partnerskaber
Med henblik på at skabe den fornødne og eventuelt banebrydende innovation kan det være nødvendigt at alliere sig med en videnspartner eller en anden virksomhed, der har erfaringer med de samme udfordringer som jer. Videndeling på tværs af virksomheden er ofte fundamentet for at skabe innovation.

6. Revurder jeres forretningsmodel og services
Den digitale transformation skaber nye muligheder og nye typer af services og platforme. Derfor er det vigtigt at kigge på den nuværende forretningsmodel og services og forholde sig til, om det stadig er relevant med I4.0.

7. Oprust virksomhedens kompetencer
Uddan, ansæt eller del personer med kendskab til at forbinde IT og forretning – på flere niveauer. Det kan også være nødvendigt at give Business Intelligence eksperter, CAD-tegnere osv. ind.

Kontakt os hvis du vil høre mere om transformation

Kundecase

 • For Better Collective står M-Networks som den menneskelige kontakt når det kommer til rådgivning og tekniske support. Det skal forstås som at vi værdsætter at vi altid kan ringe og tale med en faglig kompetent person i stedet for at skulle gå igennem ticket systemer eller lange “tryk 1-2-3” menuer,
  Det giver os som kunder en følelse af at vi kender hinanden og at M-Networks uden længere forklaring kan relatere den den udfordring vi ringer in med i dag.

  Vi bruger M-Networks til konsulent opgaver på arkitektur, support på end-point produkter og til køb af hardware.

  Martin Andersen
  IT Manager
 • M Networks er vores foretrukne IT leverandør, primært på grund af den altid kompetente rådgivning og det høje serviceniveau, samt det personlige forhold til vores faste konsulent. Vi er som rederi med kontorer over hele verden afhængige af en problemfri IT drift, og den føler vi M Networks er med til at sikre os. J. Poulsen Shipping A/S har altid været tilfredse med samarbejdet og vi kan derfor kun give de bedste anbefalinger af M Networks.

  Viggo Hesselberg-Pedersen
  IT Manager - J. Poulsen Shipping A/S
 • Haugen-Gruppen har anvendt M Networks gennem en lang årrække, hvilket primært skyldes en høj grad af fleksibilitet, hurtig og effektiv support samt en pragmatisk og kommerciel tilgang til eventuelle problemstillinger.

  Tommy Jakobsen
  Økonomichef | Financial Manager - Haugen-Gruppen Denmark A/S
 • Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer og I vil altid stå for mig som et meget kompetent Konsulenthus med dygtige ansatte.

  Leif Elling
  IT Chef - Haugen-Gruppen Denmark A/S
 • M Networks is a partner that is flexible and reacts fast where this is required. The consultants from M Networks are competent and fix issues quickly. TORM Group IT has used consultants from M Networks with different IT Infrastructure tasks and projects: Cabling of our server and patch rooms (clean-up), VMware vSphere upgrade and patching, Implementation of Microsoft Exchange, Lync, Forefront TMG firewall and Microsoft SQL DB management and performance troubleshooting. We regularly use them in sparring sessions. M Networks has been a very reliable IT partner for us.

  Stefan Schuller
  Head of IT Infrastructure - TORM A/S
 • Vores samarbejde har været helt ukompliceret, og vi har aldrig fortrudt at vi udskiftede vores tidligere IT-leverandører med M Networks. M Networks medarbejdere dækker en bred vifte af kompetencer, og er altid parat til en uformel dialog om bedre eller alternative IT-løsninger. Man føler sig velkommen, når man er kunde hos M Networks.

  Henrik Spuur Hansen
  System & Business Consultant - Wealth Management Fondsmæglerselskab A/S
 • Vi har modtaget en yderst høj service, med stor fleksibilitet, og professionalitet. Det tydeligt at mærke, at vi som kunde er i fokus, og at det handler om at finde det rigtige produkt, til den rigtige pris. Vi er blevet modtaget med stor åbenhed, og har fra dag et, haft en god og åben kommunikation. Det er dejligt at arbejde sammen med en virksomhed, hvor man har følelsen af, at ens egne interesser også bliver varetaget, og hvor man får en professionel og ærlig vurdering, når man kommer med et ønske eller spørgsmål.

  Emil F. Quitzau
  IT-Troldmand - Holte-Hus Efterskole
 • M Networks har i mange år ydet en kompetent rådgivning og effektiv support, uanset om det har drejet sig om virtualisering af servere, infrastruktur, backup eller valg af hardware/software, hvilket har hjulpet os til en yderst stabil drift. Jeg tøver derfor ikke med anbefale dem til andre.

  Henrik Hedegaard
  IT-ansvarlig - Martinus Institut